Používá technologii služby Blogger.

Vyhledávání

BATA BOOTS

Před krátkou dobou jsem fotila socks shoes pro Baťu, a nyní přicházím s fotkami kožených kotníkových bot, které naprosto miluji. 



Již v předchozím článku jsem psala, že boty mi dorazily z Itálie. S ponožkovými teniskami mi dorazily ještě tyto naprosto skvělé kožené kotníkové boty.  
Já osobě vůbec nemám ráda kozačky. Vysoké boty nejsou nic pro mě, to jsem naposled nosila možná na střední. A když přijde zima jediné co nosím jsou tzv. chelsea boty nebo právě nějaké takovéhle kotníkové, respektive vyšší kotníkové haha. 
Boty jsem chtěla klasicky k džínům, ale musím říct že už v létě se mi líbily boty na tento způsob k šatům a sukním, když jsem viděla festivalové looky. 
Proto jsem i modelce na focení řekla, zda by si nemohla vzít sukni, jelikož se mi tato kombinace líbí a sama to chci takto nosit. 
Musím říct, že já jsem z fotek nadšená, doopravdy se mi moc líbí a Batovi moc moc děkuji za veškerou spolupráci, co s nimi mám, jelikož s nimi spolupracovat je doopravdy radost.


---

I already noticed in a previous article that I have received the shoes from a stock in Italy. I got these great leather boots together with the socks trainers, and i absolutely love them. 
I don't like high boots in general at all. High boots are not for me, I last wore them maybe in high school. And when winter comes the only shoes I wear are the ones called Chelsea boots or just some ankle ones like these, or higher ankle haha. 
I want to wear these shoes classically with jeans, but I have to say that in the summer I liked shoes of this type together with dress or skirts, it was like a proper festival look. 
That's why I asked the model to take a skirt, because I like this combination and I really want to wear it this way as well. 
I have to say that I am so excited about these photos, I really like them and thank you so much to Bata for all the collaborations I have been having, because its such a pleasure to work with Bata, literally the best shoes ever.
https://www.bata.it/donna/scarpe/stivaletti/anfibi-in-vera-pelle-170R_594963.html?cgid=donna_scarpe_stivaletti&dwvar_170R__594963_color=03






































Žádné komentáře