Používá technologii služby Blogger.

Vyhledávání

ARANCINA PIZZERIA

Musím říct, že jsem pizzu neměla dobrých půl roku minimálně. Pizza mi stačí tak 2x ročně a i to je někdy moc, ale před týdnem jsem doslova toužila po pizze. 



Byla jsem venku se Stáňou, pomáhala mi fotit hodinky, došly jsme si na snídani a večer na drink, takový super den. 
Jelikož jsme byly v Italských zahradách, sjely jsme si kousek busem a navšítily Aranchina Pizzerii, která se nachází v Notting Hillu. 
Arancina Pizzeria je spíš takový stánek v Notting Hillu než normální restaurace, ale když půjdete po schodech nahoru, najdete tam hezké zákoutí kde si můžete vychutnat své jídlo a v klidu sednout. 
Já si dala pizzu s houbami a Stáňa klasickou margharittu. Daly jsme si na shareování apperol a hrozně dobrý džus. A málem bych zapomněla, jako předkrm jsme měly dvě arancini balls. 
Na pizze jsem si fakt pochutnala, takhle po dlouhé době. A docela jsme to i vychytaly a hezky se schovaly před deštěm, protože pak byla šílená přeháňka. 


--- 


Last Sunday I went out with Stáňa and she was soo nice that she was helping me to take pictures, we also went for breakfast and in the evening for a drink. It was just a really great day. 
When we were in the Italian gardens, we took a short bus ride and visited Aranchino Pizzeria, located in Notting Hill. 
Arancina Pizzeria is more like a stall in Notting Hill than a normal restaurant, but if you go up the stairs, you will find a nice place where you can enjoy your meal and sit for a bit. 
I had a mushroom pizza and a Stáňa had a classic margherita pizza. We had apperol and really good juice to share. And I almost forgot that we had two arancini balls as an appetizer. 
I really enjoyed the pizza, as I also had it after a long time. And we were also quite lucky as the time we were in the pizzeria there was super heavy rain outside haha. 


http://arancina.co.uk/


























Žádné komentáře