Používá technologii služby Blogger.

Vyhledávání

JVD JEWELRY

S JVD spolupracuji už něco přes rok a nyní už sem moc fotky a články nedávám, jelikož fotím pořád něco a byl by to pomalu blog jen o JVD, haha. Ale tohle je výjmečné, jelikož začaly se super šperky a i já měla pár kousků na nafocení. Šperky se mi líbí moc a tak bych fotky ráda sdílela a ukázala více. 




Se spoluprací s JVD jsem moc spokojená, doopravdy mě to baví. Někdy si sice říkám, "jak to sakra mám vyfotit", protože přece jen to samé a někdy mi pomalu dochází nápady, ale stejně to vždycky zvládnu a tyto podzimní fotky se mi moc líbí. 

I fotky hodinek, ale ty tu teď sdílet nebudu jelikož chci, aby to bylo jen o špercích. Ale je to vše v jednom vibe a to se mi moc líbí. 
Už mám spoustu nápadů na další, Vánoční focení, a doufám, že se mi opět podaří super fotky. Chci se jen a jen zlepšovat. 
Každopádně jim se fotky líbily, a jak Vám? 

--- 

I am very happy with the collaboration with JVD, I really enjoy it. Sometimes I think, "how the hell should I take a picture now" because after all it is still the same and sometimes I'm slowly running out of ideas, but I can do it at the end and I really like these autumn photos. 
Even photos of watches, but I will not share them here now. I want this to be about the jewellery. But the all pics are in one vibe and I really like it. 
I already have a lot of ideas for the next Christmas photo shoot, and I hope that I will manage to have great pictures again. I just want to improve myself more and more. 
Anyway, they liked the photos and what about you? 


https://vlahova.cz/





































Žádné komentáře