Používá technologii služby Blogger.

Vyhledávání

SPAIN

Prázdniny roku 2015, jsem strávila ještě u své první rodiny v Anglii, kde jsem působila jako au-pair. V rodině jsem byla od konce října 2014 až do konce srpna 2015, a tak se stalo, že jsem s rodinou jela společně na dovolenou do Španělska. Dovolenou jsme stávili konkrétně v Marbelle, která se nachází cca hodinu od Gibraltaru, takže jih Španělska (o výletě na Gibraltar bude throwback příště).



Jelikož má tato rodina velmi dobré vztahy s příbuznými, popravdě nikdy jsme neviděla takhle skvělé vztahy se všemi příbuznými (když jsme byli na svatbě v Kolumbii, kde se všichni sešli, nestačila jsem se divit). A tak jsem bydleli právě v bytě jedné z tet, nyní žijící v Americe, která vlastní naprosto nádherný střešní byt se čtyřmi ložnicemi a velkou terasou, kde nemohla chybět ani výřivka. 
Jelikož šlo o dům, jež se normálně jinak pronajímá, a který se nacházel v jakémsi rezortu, obsahující několik takovýchto stejných domů. Jak jsem řekla, šlo o rezort, a tak byl uprostřed všech těch domů velký bazén, i když se domy nacházeli jen asi 50m od pláže. Avšak ta moc skvělá nebyla, místy bylo hrozně kamenů a popravdě bylo absolutně ledové, alespoň pro mne. 
Na dovolené jsme strávili asi 10 dní. Jeli jsme spolu s rodiči hostmum, kdy babička je právě sestra tety vlastnící onen předmětný byt. První dny jsem jeli bez hostdadyho, jelikož musel pracovat a do Španělska přijel jen na prodloužený víkend (4 dny). Každý den byl téměř stejný, ráno vstávačka, snídaně, hraní na pláži, bazén, oběd, po obědu následovalo mé volno, které jsem nejčastěji strávila u bazénu opalováním, véča a pak jen lenošení, snad každý den dospělí chodili na večeře, takže já měla babysittng, což mi ale vůbec nevadilo. Asi 2x behěm toho jsme jeli na večeři do města, které bylo asi 10 min autem. To jediné mě trochu štvalo, že když jsem měla volno, nebydleli jsem někde ve městě, kam bych se mohla jít projít a pláž byla jediným "zajímavým" místem, kam jsem se mohla procházet. Ale to všechno jsem si vynahradila výletem na Gibraltar, ale jak jsem již řekla, o tom příště. Nicméně jsem ráda, že mě rodina vzala i na dovolenou do Španělska, ještě takhle na jih, kam bych se asi jen tak nevydala, když už tak někam do Barcelony či Madridu. Navíc bylo super, že jsme se i o těch prázdninách a po skoro roce stráveném v Anglii někam povídala.























Žádné komentáře