Používá technologii služby Blogger.

Vyhledávání

ANDYOU STORE

Já ty spolupráce miluju! A tak tu mám hned další a tentokrát se jedná o spolupráci s úžasným AndYou.cz. Není asi ani žádným překvapením, že modelkou je skvělá Kristýna, kterou už jistě znáte z předchozích článků a nejen od tamtud. Popravdě jsme si kolikrát s Kristýnou říkaly, že bychom mohly vymyslet nějakou spolupráci, která bude doopravdy společná, řekla bych i, že jsme dost obě takové podnikavé, plné nápadů a tak jsem se do toho zase vrhla a nakonec z toho vyšla takhle skvělá spolupráce s Andyou Store.



Říkala jsem si, že se musíme fakt snažit a odvést skvělou práci, aby se fotky líbily a doufám, že se tak podařilo. 
Je to trochu asi něco jiného, než jste ode mě zvyklí, jelikož je to plné barev, ale proto, že jsem k nafocení sportovní podprsenky DKNY zvolila basketbalové hřiště, hodí se to k tomu, aby to bylo vše hezky hravé a veselé. Snížená sytost barev by se zde ani nehodila, jelikož už by to prostě nebylo ono. 
Mně se fotky líbí a doufám, že budou i Vám, protože samotnému Andyou.cz se líbí a dokonce nyní najdete na jejich blogu rozhovor se mnou, tak šup šup mrkněte i tam a třeba se o mně i něco nového dozvíte (jelikož toho o sobě ani moc nikdy neprozrazuji:P). Kromě blogu koukněte samozřejmě i na e-shop, protože ty věci jsou prostě skvělý!!


ROZHOVOR - https://blog.andyou.cz/rozhovor-s-fotografkou-terezou-janouskovou/








































Žádné komentáře