Používá technologii služby Blogger.

Vyhledávání

SHOWUP ACCESSORIES

Tohle je moje první spolupráce s SHOWUP, a uvidíme, zda I poslední.




Fotit šperky jsem šla s kamarádkou Karinou, se kterou jsem předtím už fotila, ale už to bude skoro rok zpět. 
Poznala jsem ji prostřednictvím facebooku, šly jsme pak také i ven, jen tak do parku, ale od srpna jsem ji vlastně neviděla a je to škoda. Bylo tak super ji zase vidět, a tohle není určitě naše poslední spolupráce. 
K lokaci jsem vybrala místo kousek od St Johns Wood, kde jsou klasické britské, bílé domy, a myslím, že fotky dopadly fajn. Také jsme vyfotila nějaké layoutové fotky, jelikož jsem byla požádána, zda to můžu vyfotit. 
Nevím, jak to bude teď s celou situaci korona viru a zda vůbec budu moci chodit ven a fotit, ale další spolupráce s touto super značkou by byla skvělá. Řetízky se mi moc líbí, kvalita taky super a zase úplně skvělá paní, co to vlastní.


---

To take picutres i went with my friend Karina, who I was shooting with almost a year ago for the first time. 
I met her through facebook, we went out once after and actually havent seen her since August, so it was really nice to see her again and think this is not the last collaboration of ours. 
I chose a location close to St Johns Wood, where the classic british white houses are, and think we did well. I also took some layouts at home as i was required to do that. 
Not sure how the corona situation will be going and If i even will be able to take pics, but would be lovely to have another collaboration with this brand. As I just love these necklaces. Nice quality! Def check out this brand, and the owner is just sooo lovely.


https://www.showupx.co.uk























































Žádné komentáře