Používá technologii služby Blogger.

Vyhledávání

FIRST SITTING OUTSIDE AT FEGO

Jaro konečně oficiálně začalo, ale ještě víkend předtím, než jsem jela do Český Republiky, byla tak nádherně, že když jsem šla do Fega, tak jsem i konečně mohla poprvé sedět venku. Musím jako přiznat, že pak jsem si teda přesedla po nějaké době dovnitř, jelikož byla pak už docela zima. 



Jak jsem napsala, i přesto, že bylo slunečno, byl docela studený vzduch a zima. Na začátku, co jsem tam přišla jsem dokonce dobu byla i jedinej blbec, co seděl venku, haha. Nicméně jsem jsi objednala moje nejoblíbenější zeleninové kari a růžové víno. Když jsem se přesunula dovnitř, dala jsem si ještě jednu skleničku růžového vína, cappuccino a brownie, jelikož jsem tam strávila asi tři hodiny, dělala nějakou práci, odpočívala a prostě jen užívala den. 


---


As i said, even it was sunny, it was actually quite cold that day.
For the first moment I was the only stupid person who was sitting outside on my own haha. But anyway, ordered my the most favourite vegetable curry and rose! 
When i had moved inside I got one more glass of rose, cappuccino and brownie, as I spend probably 3 hours there, doing some work, chilling and enjoying a day. 


https://www.hellofego.com





































Žádné komentáře