Používá technologii služby Blogger.

Vyhledávání

PARENTS IN LONDON

Rodiče mě do Londýna přijeli navštívit v lednu, a tak jsem si myslela, že z toho udělám článek, abych vám ukázala, kam všude jsem je vzala a co jsme vše dělali. Byli tu vlastně pouze na celou sobotu, a pak do neděle do 3 odpoledne, kdy pak jeli na letiště. Ale bylo to dostatečně na to, aby viděli to nejdůležitější a užili si Londýn.



V sobotu jsme začali u stanice London Bridge, kde jsem rodiče neplánovaně vzala na Borough Market, kde jsme si rovnou koupili skvělý pečivo k snídani. 
Pak jsme směřovali směrem k Toweru Bridge, a musím říci, že jsme počasí naprosto vychytali a bylo tak neskutečně slunečno, ale teda zima, hlavně právě v sobotu. 
Viděli jsme tedy klasiky jako Tower Bridge, Tower, a odtamtud jsme si vzali autobus ke Katedrále Sv. Pavla, kde jsem je vzala na střešní výhled naproti, kde je skvělý výhled na Londýn. 
Protože nám byla už doopravdy zima, zašli jsme do jedné kavárny na horkou čokoládu a pak naše kroky směřovaly přes Millenium Bridge do musea Tate Modern, kam jsem chtěla rodiče vzít taky na naprosto skvělý výhled. 
Potom už byl čas oběda a to jsem vzala rodiče na oběd do Cafe Monico kousek od Picadilly Circus, kde jsme se skvěle najedli a dali taky takový relax. 
V tu dobu už bylo tak kolem 2-3 hodiny a šli jsme se mrknout směrem k Trafalgar Square, k London Eye, kde jsme měli skvělý svařák a poslední zastávkou byl Buckinghamský Palác. 
Na večeři jsem rodiče vzala do Camdenu na street food a v Camdenu jsme si rovnou pak i zašli na drink. 
Druhý den už byl takový více odpočinkový, jelikož jsme to nejdůležitější i viděli. Vzala jsme tak rodiče na Portobello Market kam jsme zašli do Fabrique na snídani. Pak to nějak tak prošli k Notinghillu na barevné domečky a k hospodě Churchill Arms. Protože bylo naprosto nádherně ten den a už nějak nebylo co, prošli jsme se celým Hyde Parkem, kde jsme viděli Kensingtonský Palác, Italské zahrady a sochu Petra Pana a pak už jen na oběd do mého nejoblíbenějšího Fega. 
Kolem 3 hodiny odpoledne jsem se s rodiči rozloučila a oni směřovali na letiště a já hezky domu, taky trochu odpočívat haha. 
Každopádně jsem se snažila aby si návštěvu v Londýně užili, a to i včetně jídla a mít takovou tu pohodu a fakt si to užít, tak doufám, že se jim to líbilo:).


---

On Saturday we started by London Bridge, when I randomly took them to Borough Market, where we bought the best pasteries for our breakfast. 
We continued along the bank towards Tower Bridge. It was super sunny that weekend, we were so lucky, but still quite cold. 
So we saw classics like Tower Bridge, Tower and after that we took a bus to St Pauls Cathedral when I took them to the rooftop opositte to the Cathedral, where is an amazing view. 
Because we were cold at that point, we stopped at one cafe for a hot chocolate. After this our steps leaded over Millenium bridge to Tate Modern, where we went for the most amazing view as well. 
It was a lunch time and I took my parents to Cafe Monico, when we had super delicious lunch and it was just nice to sit down and relax for a bit. 
After that it was already around 2-3pm and we went to see Trafalgar Square, London Eye, where we had the best mulled wine ever and the last stop was Buckingham Palace. For a dinner I took them to Camden town where they had street food which they absoutely loved and we also went for a drink there. 
The next day was pretty chilled. For breakfast we went to Portobello Market when we went to the cosiest cafe called Fabrique. After that we went to Notting hill to see the colourful houses and Churchills pub. And just because it was such a lovely weather and we had seen everything, we went for a walk across the whole Hyde Park, where we saw Kensington Palace, Italian Gardens, or statue of Peter Pan. After that we just went for a lunch to my the most favourite Fego and around 3pm I told them goodbye and they went to the airport. 
But I really tried and wanted them to enjoy it, enjoy even food here and just relax and I really hope they enjoyed it. 
















































Žádné komentáře