Používá technologii služby Blogger.

Vyhledávání

PETRA VESELA BELTBAG

Petra Veselá je moc talentovaná designerka. Náhodně jsem na ni narazila na instagramu a jsem doopravdy ráda, že se to tak stalo. Jakmile jsem viděla její věci, byla jsem naprosto #inlove. Tuhle ledvinku naprosto zbožŇuju a na její věci prostě musíte kouknout!



Jak jsem se zmínila, na Petru jsem náhodně narazila na instagram a už na první pohled jsem absolutně milovala její věci! 
Tak se nějak stalo, že jsme se spojily a jelikož se blížil i Londýnský Fashion Week, domluvily jsme se na spolupráci. Byl by to pomalu hřích si takový skvost na Fashion Week nevzít. 
Fotky jsem pak také nafotila s Karinou. Jsou jednoduché, jako ledvinka sama, ale to je právě to, co na ni absolutně zbožňuju a ta kvalita je dokonalá! 
Pokud se vám líbí, určitě se na Petry věci mrkněte, já určitě jen doporučuji, plus tak podpoříte talentovaného designera, což je super! 


---

As I mentioned, I randomly bumped into Petra's profile on instagram. And I loooooved her stuff at the first sight. 
So we got in touch and because it was before London Fashion Week, it would had been a sin to not take this beauty to that event. 
Pictures of this beltbag were taken with Karina as well. They are simple, as well as the beltbag itself and thats what I love about it! The quality is amazing. 
if you love leather bags, definitely check Petra's stuff, highly recommended! Plus you can support talended designer by buing it which is always nice. 


https://www.instagram.com/petevesela/?hl=cs


































Žádné komentáře