Používá technologii služby Blogger.

Vyhledávání

MERCH SEBASTIAN

Musím tedy říci, že více zpackaný focení jsem snad nezažila. Abych to uvedla na pravou míru...jak pánský, tak dámský model to asi hodinu před focením zrušili. Jiří, manažer, už byl na cestě z Liberce do Prahy, a i přesto, že jsem se snažila na poslední chvíli někoho sehnat, na místo, kde jsme se měli sejít jsem odcházela s tím, že prostě jen popovídáme co a jak. Když jsme se sešli, k tomu všemu začalo ještě malinko pršet a tak jsme šli sednout na kafe. Avšak ještě předtím jsem volala kámošce a ta s shodou okolností byla v Praze na fittingu a říkala, že by mohla. Nakonec se to vyvinulo tak, že za 15 minut přišla a mi ještě stíhali fotit. 




Jiří došel pro věci do auta a my, že půjdeme napřed. Fotit jsme měli v botanické zahradě, která patří pod Karlovu univerzitu na Albertově. Jenže.. přišly jsme, zaplatily vstup a když paní viděla, že vyndavám foťák řekla, že mají nové nařízení a fotit se tam nesmí. Respektive může, ale za 500Kč s rezervací a za 1000Kč bez. To už jsem fakt nemohla, jak všechno ten den nevychází. 
Jelikož jsem měla půjčený objektiv z FOTOLAB, který jsem nakonec k tomu všemu ani nevyužila, protože v té botanické jsem chtěla zachytit celou scénu (jednalo se o širokoúhlý objektiv) a tady to opravdu potřeba nebylo, byli jsme omezeni časem, protože jsem to ten den chtěla vrátit, abych nemusela den následující zbytečně do Prahy. Tím, že jsme neměli čas, abychom se přesunuli někam na dobré místo, nafotili jsem to v areálu, kde je botanická.
I přesto, že nevyšlo nic tak, jak to bylo naplánované, snad se fotky budou alespoň trochu líbit. A hlavně velký dík Kristýně, která nás fakt zachránila!! ENJOY:)

































Žádné komentáře