Používá technologii služby Blogger.

Vyhledávání

DOMINIKA

Sice se opět nejedná o spolupráci, ale neudělat článek by byl snad hřích. S Domčou jsem se před focením ani osobně neznala, ale za to jejího přítele ano a jelikož on je můj dobrý kamarád nepochybovala jsem o tom, že jít s Domčou ven bude super:) 



Jak jsem napsala, Domču jsem osobně neznala, jen přes instagram, kde jsme si občas napsaly a kde jsme se hlavně na ono focení domlouvaly. Trvalo to upřímně nějakou dobu než jsme se dokázaly dohodnout, protože buď nemohla jedna, nebo druhá. Ale nakonec jsme se domluvily. A nyní už to je tak dobrých čtrnáct dní, ne-li déle, co jsme byly fotit. 
Dohodly jsme se na focení ráno, což pro mě znamenalo vstávačku asi v půl pátý, abych poté na 8 ráno byla v Praze, ale byl to jeden z těch super letních, horkých týdnů, kdy bylo doopravdy každý den krásně a nechtěly jsme se pařit a taky hlavě kvůli světlu, není dobrý fotit někdy okolo oběda, spíše se pomalu ani nedá. 
Každopádně to stejně nějak neuhádly a když jsem přijela do Prahy bylo pod mrakem, takže ani žádné sluníčko. Fotky tak jsou takové "pochmurnější" co se týká světla, ale já z nich mám i tak radost a líbí se mi. Fotily jsme na Vítkově, kde nás dokonce i pán vyhnal ze schodů, jelikož u památníku byl věnec a tak by se tam prostě nemělo fotit jakmile je tam věnec, ryze z čisté úcty, což jsme pochopily a respektovaly a fotily okolo, kde jsme fotit mohly. 
Focení bylo docela rychlovka, ale i tak z toho snad vyšly super fotky...posuďte sami, ENJOY!:)



























Žádné komentáře