Používá technologii služby Blogger.

Vyhledávání

24TIME ANOTHER PHOTOSHOOT

A další spolupráce s mými oblíbenými hodinkami 24TIME.CZ. Tato spolupráce měla proběhnout sice už přes Vánoce, ale je to prostě rušné období pro všechny, a tak se to odložilo na později. Tentokrát jsem dostala více hodinek k nafocení, než při spolupráci první a musím říci, že teď to tolik sranda nebyla, protože pokaždé, když jsem šla hodinky fotit, bylo pod nulou a člověk musel být nabalený, aby to nějak zvládl. 



Ale zvládlo se to a to je hlavní!! Tím bych rovněž hned chtěla poděkovat svým modelům Kristýně, Kubovi a Danielovi, kteří museli trpět se mnou:).  
Promrzlé nohy se tak staly už takovou klasikou, ale doufám, že to za to stálo a fotky se budou líbit. Jsem taková, že nechci věci odfláknout 1-2 fotkami, nevím, zda to je dobře nebo naopak, ale prostě taková jsem.
Musím ale říci, že focení s Danielem bylo ze všech těch focení asi nejhorší, jelikož jsme byli venku asi 3 hodiny, takže jsme úplně šíleně promrzli, i když jsme šli tak v polovině na čaj, abychom se trochu zahřáli, moc to nepomohlo. Ani sprcha doma to nezachránila a rozmrzla jsem pořádně až další den ráno. Ale mně osobně se fotky s Danielem líbí a děkuji mu moc, že se obětoval a hlavně vydržel:).
S Kristýnou jsem fotila na Vítkově a na sřeše centra Chodov, s Kubou v Havlíčkových sadech a s Danielem na Vyšehradě a ke konci jsme sešli na náplavku.  Všem moc děkuji a doufám, že to mrznutí venku mělo cenu a fotky se budou líbit. A především děkuji 24time.cz za další skvělou spolupráci!!! ENJOY:)
















































Žádné komentáře