Používá technologii služby Blogger.

Vyhledávání

CEWE FOTOKNIHA PURE - FOTOLAB.CZ

Pokud sledujete třeba můj instagram, tak víte, že jsem jela tour se Sebastianem, které jsem měla tu možnost fotit (psala jsem o tom dva články). Tahle skvělá příležitost se, mimo jiné, uskutečnila právě i díky Fotolabu, kam jsem napsala, zda by byla možnost zapůjčení foto techniky, jelikož já sama objektiv, který by zachytil suprově scénu a plus měl dobrou světelnost, nemám (zatím). Při zapůjčení nezůstalo jen u objektivu, dokonce dvou, ale měla jsem k dispozici i super tělo od Canonu (o tom možná i příště).  Od té doby uběhl samozřejmě nějaký ten čas, ale s Fotolabem trochu spolupracuji a doufejme i do budoucna budu (protože je to prostě skvělý), a tak v rámci oné spolupráce přicházím s CEWE FOTOKNIHOU Pure.



Od té doby uběhl samozřejmě nějaký ten čas, ale s Fotolabem trochu spolupracuji a doufejme i do budoucna budu (protože je to prostě skvělý), a tak v rámci oné spolupráce přicházím s CEWE FOTOKNIHOU Pure.
Každopádně fotoknihu jsem nikdy nesestavovala. Vím od známých a kamarádů, že po této možnosti sestavit si vlastní fotoknihu dost sahají, když někdo slaví kupř. narozeniny. Musím říci, že se mi i takový typ dárků líbí, jelikož je to nápadité, není to žádná zbytečnost, kterou by člověk nevyužil, udělá to podle mě obrovskou radost a je vidět, že si s tím člověk dal práci, přemýšlel nad tím dárkem a neodflákl to, plus je to i docela osobní, takže za mě super. 
FOTOKNIHA CEWE Pure však není fotoknihou, jak jí mnozí asi znají. 
V tomto případě se jedná o relativně malou knihu, která má rozměry 15 x 15 cm. V jiných fotoknihách máte dané určité minimum stran, na které můžete umístit fotografie a text, a v případě potřeby množství stran navyšovat. U této máte pevně daný počet stran a do fotoknihy můžete vybrat "pouze" 22 fotek. Když jsem mluvila o textu, v této knize nemáte možnost psát popisky u fotek, jediné, kam můžete vložit text je první strana, která je na to přímo vyhrazena (viz fotky). Za mě super, protože často nevím, co k fotce psát a vymýšlet se nějakými popisky asi není úplně pro mě a mám ráda jednoduchost, takže bez jakéhokoliv textu je to krásně čisté, jednoduché a vynikne ta fotografie, o což jde. 
Výběr fotek byl  u mě popravdě oříšek, jelikož jsem dost nerozhodná a vybrat 22 fotografií bylo opravdu dost náročné. Osobně jsem knihu pojala jako takový průřez rokem 2017. Ráda cestuji a do budoucna chci hodně cestovat a tak jsem vybrala fotky z míst, které jsem během minulého roku navštívila. Není tam asi úplně všechno, jelikož jsem absolvovala ještě pár malých výletů tady po ČR, ale jednalo se spíše jen o vyhlídky. Co chci ale hlavně vyzdvihnout je právě ona tour, kterou jsem měla možnost fotit a tak jsem zahrnula 3 fotky, které jsem během celého jejího trvání vyfotila. S fotkami Sebastina bude souviset jeden z dalších článků, ale to zatím nechám jako malé překvapení. 
Když se vrátím ještě k samotné fotoknize, kniha má tvrdou vazbu, takže se nemusíte bát, že to bude na způsob nějaké příručky, ale že to je v tomto pojetí opravdu klasická kniha s tvrdou vazbou. Na přední straně je rovněž vymezen prostor pro fotografii a popisek, což jen přiblíží to, čemu je kniha věnována. Nemusí to být tedy jen dárek k narozeninám, a podobným oslavám, ale i třeba takové malé rodinné album, vzpomínka na dovolenou, doopravdy k jakékoliv příležitosti, fantazii se meze nekladou. 
Nesmím rovněž opomenout to, jak se celá kniha vůbec kompletuje. Jak je super kniha, tak i její sestavení. K tomu, abyste si vytvořili tuhle fotoknihu stačí jen chytrý telefon, kde máte uložené fotky, které chcete použít a aplikace "CEWE PHOTOBOOK Pure", kterou si musíte do mobilu stáhnout. Když aplikaci stáhnete stačí jen vymyslet název knihy, poté text na první stranu a zvolit si pořadí, jak za sebou vámi vybrané fotky naskládáte. Pokud to budete mít již dopředu všechno vymyšlené, je to podle mě otázka tak 10 minut. Poté jen zadat kontaktní údaje, zda chcete knihu odeslat domu, nebo si ji třeba někde vyzvednete a dílo je za několik dní na světě. Já jsme se sestavením problém vůbec neměla, jen zase maximálně moje nerozhodnost, které fotky vybrat a v jakém pořadí je umístit. Lidé, kteří mě znají vědí, že nejsem moc technický typ, ale tohle je tak super jednoduchý, že jsem to zvládla i já, haha:). 
Pokud to tedy shrnu, za mě jen SUPER! Nemám téhle knížce absolutně co vytknout. Takhle jako dárek, nebo prostě jen vytisknout si pár fotek z oslavy, dovolené apod. jako vzpomínku, ideální. Hlavně co je skvělé, jak jednoduše si ji vytvoříte a nestrávíte nad tím třeba několik dnů, ale jen něco v řádu pár minut. Určitě doporučuji a dávám dolu rovnou odkaz. Mrkněte ještě na fotky, jak vypadá moje CEWE FOTOKNIHA Pure!! ENJOY!





















Žádné komentáře