Používá technologii služby Blogger.

Vyhledávání

ME IN PARIS

Jak z předchozího článku už možná víte, minulý týden jsem jela na výlet do Paříže. I když jsme se dřív nechtěla fotit, stále více tomu přicházím na chuť a tak ani tento výlet nebyl výjimkou, a kromě architektury a krás Paříže mám na fotkách i sebe. 



Do Paříže jsem se vydala ve čtvrtek ve večerních hodinách s tím, že objevováním a procházením Paříže jsme strávili 2 dny a v neděli ráno zase domu. Jelikož jsem chtěla taky trochu vypadat a mít taky jednou hezké fotky, musela jsem zvolit outfit, který ale i právě v tom objevováním obstojí a bude trochu pohodlný, jelikož jsme denně nachodili kolem 10-15km. 
Ubytování jsme byli u známé, a tudíž jsme sebou vezli i dárky, a tak jsem byla trochu limitována i místem v kufru. Na první den jsem zvolila džíny a svetr a na druhý rádoby společenské kalhoty, s tričkem a mikinou a s sebou vzala jen jeden svršek - kabát z H&M. Boty jsem měla bílé tenisky Adidas a první den jsem si vzala do batohu i boty od Bati (@batashoes), jestli náhodnou nevzniknou nějaké super fotky. 
Místo kabelky vždycky tahám foťák, ale vzala jsme si s sebou i ledvinku z Medusa Bags (@medusasbags), kam jsem dala ty nedůležitější věci, abych je měla u sebe. Na zádech jsem ještě první den nosila svůj oblíbený batoh z H&M. Nesmím zapomenou na úžasné šperky z Luilu (@luilu_official) a nádherné hodinky od české firmy Jasněna Vlahová Design (@jvd_forher) a sluneční brýle, také z H&M.
Vždycky obdivuju ty turistky, které jsou oblečené jak na módní přehlídku, jelikož já vždy vypadám fakt šíleně, protože vím, že budu hodně chodit, tak volím něco pohodlné, což většinou není úplně módní.  Ale teď to snad nebylo tak nejhorší a doufám, že se bude líbit.:) ENJOY.





















Žádné komentáře