Používá technologii služby Blogger.

Vyhledávání

KHAKI SHIRT


V neděli, kdy jsem měla volný den, jsem si zašla na Oxford Street kouknout trochu po obchodech. V plánu jsem měla koupi asi 2 věcí, které jsem v závěru stejně nepořídila, ani jsem nebyla nijak v nakupovací náladě, ale neuniklo mi, že se ted nosí tzv. cargo bundy, a tak jsem uvažovala, že bych si ji mohla také pořídit. Nakonec jsem ve slevách ulovila tenhle kousek, o kterém je vlastně tento outfit. 


Nejdřív jsem váhala a slečna v kabinkách musela šílet, když jsem si ho šla zkoušet asi potřetí, ale nakonec jsem se rozhodla, že si tento "kabátek" vezmu. Vypadá to trochu jako trench coat a zároveň to může lehce nahradit onu zmíněnou bundu. Zkoušela jsem si asi 2 cargo khaki bundy, ale popravdě mi více jdou, a asi se i lépe cítím, v delších věcech, plus tento kabátek měl hezčí khaki barvu, protože obě dvě bundy byly spíše takové vybledlé khaki barvy, což se mi moc nelíbilo.

Když vznikly tyto fotky, byl to absolutně spontánní nápad jít fotit outfit, moje vlasy byly totálně messy, vypadala jsem šíleně, ale to zakryly brýle, plus se musím přiznat, že jsem v Anglii lehce ztloustla (dívčí problémky, haha), ale to už teď mám dole a jsem dokonce hubenější, než když jsem minulý rok do Anglie odjížděla, tak doufám, že tam zase neztloustnu:D..
Každopádně mám z těchto fotek docela radost, fotila jsem tam jak blázen s tím, že foťák byl posazen na plotě a prostě Londýn, takže stejně někdo chodil, i když to byla relativně klidná ulice, ale co, vždycky si říkám, že mě tam nikdo nezná a ani se nestarám o to, jak tam vypadám, atd., proč taky:) Tak snad se bude outfit a fotky líbit a klidně dejte vědět, enjoy:))














Žádné komentáře