Používá technologii služby Blogger.

Vyhledávání

AMAZING JEWELRY CZ

V jednom z předešlých článků jsem vám představila spolupráci se šperkařskou společností Luilu. Nyní ale přicházím s jinou, a to se společností Amazing Jewelry, která sice není původem z Česka, ale zato můžete její prodejny najít napříč naším hlavním městem. 




Jak jsem již uvedla, nejedná se o českou firmu, ale jde o firmu Dánskou, jejímž zakladatelem je bývalý spoluzakladatel společnosti Pandora, a tak není divu, že je tato firma součástí skupiny Pandora. 
Tato firma nabízí šperky světového designu za velmi přijatelné a dostpuné ceny. Já jsem neskutečně vděčná, že s takovou společností mohu spolupracovat a mohla si vybral několik z jejich krásných produktů. Já osobně jsem si vybrala dva řetízky, naušnice a dva prstýnky. Bohužel jsem ještě nepřišla na to, jak se rozdvojit, haha.. a tak my tentokrát dělala modelku skvělá Kristýna (Děkuju!!). 
Mimochodem prodejny této ojedinělé značky najdete na Zličíně, Flóře a mém oblíbeném Smíchově!! Pokud se nechystáte jednu z prodejen navštívit, minimálně se mrkněte na stránky, je určitě z čeho vybírat a já ty šperky absolutně M-I-L-U-J-U!! Doufám, že se fotky budou líbit a ENJOY:)) 






















Žádné komentáře