Používá technologii služby Blogger.

Vyhledávání

BATA SHOES


Od doby, co jsem se vrátila z Anglie se mi nahromadily spolupráce a pomalu a jistě je začínám fotit a doufejme i hotovit články. A tady je jeden z nich a to ve spolupráci s Baťou. 


U Bati jsme celá rodina nakupovala už od mého dětství. Je pravdou, že nějak kolem puberty jsem já osobně už boty u Bati nevyhledávala, ale mamka pořád. Teď je ale tohle snad vůbec nejoblíbenější spolupráce, protože Baťa je prostě Baťa, to snad nemusím ani jinak komentovat. 
Tentokrát jsem si vybrala botky na podpatku, které jsou teď docela in, nebo mi to tak alespoň příjde. Hodí se jak k džínům tak i sukni a jsou prostě boží. Dokonce jsem je vzala s sebou i do Paříže (fotky máte v článku OUTFIT IN PARIS). 
Druhým párem jsou pak lakované mokasíny, u kterých se vlastně sama divím, že jsem si je vybrala. Vždy jsem mamce kritizovala lakované boty a fakt to nemusím. Ale nějak se mi tam zalíbili a na noze vypadají doopravdy super. Tímhle výběrem jsem fakt překvapila sebe samu, tak doufám, že se vám boty, a samozřejmě i fotky, budou líbit. 
Ještě..jako modelku jsem poprosila spolužačku Kačku z FHS a musím říci, že mám asi novou nejoblíbenější modelku, děkuju!! 







































Žádné komentáře