Používá technologii služby Blogger.

Vyhledávání

BEHA

A poslední, s kým jsem byla fotit je Míša, alias Beha, alias Stylewith me, kterou stejně ale určitě všichni znáte pod jménem Beha. A pokud neznáte, tak byste znát měli, tak šup kouknout na její insta/youtube, cokoliv:)) 



Tohle focení bylo právě v ten den, kdy jsem šla fotit i s Luckou (viz přechozí článek). 
S Míšou, jsme se dohodly na jedný lokaci, teda spíš "dohodly", jelikož přišla s outftem, který se na to místo nehodil a nakonec bylo i tak slunečno a to místo bylo zrovna docela na slunci, že by to ani z hlediska světla asi nebylo dobrý. Takže jsme se zase random někam vydali, až jsem ji řekla o Valdštejnských zahradách, kam jsem to měla vymyšlené s Luckou a vyjely jsme tam. Teda ještě předtím jsme se vydaly na Petřín, bych málem zapomněla!! 
Chtěla jsem Míše vyjít vstříc, jelikož měla namyšlené a potřebovala určité fotky. Nevadilo mi to, navíc ona je jedna z těch, kteří fakt vědí, co chtějí a potřebují, což se mi líbí, zároveň jsem ale nejela úplně podle sebe, jak jsem zvyklá. 
Nicméně je Míša hrozně skvělá osoba a moc jsme si s ní rozumněla, jakože kdyby jsme daly jenom to kafe, jak původně vlastně i v plánu bylo, bylo by to stejně tak fajn, možná i lepší, haha:)) 
Koukněte na fotky a dejte vědět, jak se líbí, ENJOY!! :) 






















Žádné komentáře