Používá technologii služby Blogger.

Vyhledávání

DEN S CEWE

Dnes doháním ještě resty, co mi zbývají, a tak nesmím opomenout a musím napsat článek o dni s cele, kterého jsem měla tu čest se zúčastnit. Tímto bych hned chtěla moc poděkovat hned takhle na úvod Fotolabu a Cewe, že mě do této akce zapojili a byla jsem jednou z 20 influencerů, kteří byli na akci pozvání.




Den s Cewe se konal 17. září 2018. Byla to akce uspořádaná CEWE (jak už asi poznáte z názvu), pod kterým je celý Fotolab. Byla to akce spojena s infulecery, kteří spolupracují až už s Fotolabem, tak i Olympusem, jelikož akce byla s Olympusem spojená a byl tam uspořádán workshop od něj, ale o tom ještě déle. 
Já osobně spolupracuji s Fotolabem a za tuto spolupráci jsme tak šíleně šťastná. Když mi Petr zavolal s tím, že se bude konat tato akce a že jsem zvaná, tak jsem měla tak neskutečnou radost. V té době jsem byla ještě v Anglii  a tak jsem měla alespoň další důvod, vedle x jiných, těšit se domu. 
Na akci měl každý z influencerů vybrat rovněž 6 svých fotek z instagramu s největším počtem liků, které byly ten den vystaveny v Czech Photo Centru. 
Akce začala v 10 hodin na Kloknerově, kde Fotolab sídlí. Program byl totiž takový, že jsme byli provedeni laboratoří Fotolabu a bylo nám ukázáno, jak se všechny fotky spracovávají/vyrábějí a podobně. Toto vidět bylo fakt skvělý, jak to celé vůbec funguje. Často jsme tam všichni byli udiveni a vůbec nevěděli, že to takhle funguje, dozvěděli jsme se občas i nějaké ty perličky. Zařadit toto do programu byl super nápad a myslím, že to zajímalo snad každého, přece jen jsme influenceři, kteří minimálně na ten instagram cpou fotky, takže fotí a alespoň trochu se fotkou zabývají.
Po této prohlídce následoval přesun do Nových Butovic, kde jsme měli oběd v restauraci Trifot a od 14:00 následoval workshop s Olympusem, při kterém jsme si mohli zapůjčit foťák Olmypus (pro ty, kteří ho nevlastí, jako třeba já, haha). V rámci workshopu jsme mohli fotit modelku, celkově si vyzkoušet, jak foťák funguje a naučit se nějaké super vychytávky, ohledně focení, ale i zacházení se samotným foťákem. 
V 17:00 začala výstava v Czech Photo Centre, která byla přístupna lidem, kteří v rámci soutěží u influencerů na instagramu vyhráli vstup. Každý z influencerů měl k dispozici 10 volných vstupů, které přes instagram svým fanouškům rozdal a ti pak následně mohli dorazit na výstavu, pokochat se fotkami, setkat se se svým oblíbeným influencerem a také se zúčastnit skvělého workshopu na téma flatlay od gabi_traga a tadeas_traga. 
Celá akce byla, alespoň za mě fakt top a ještě jednou moc děkuji, že jsem se jí takto vůbec mohla zúčastnit!! 


















Žádné komentáře