Používá technologii služby Blogger.

Vyhledávání

DATE IN MELANGE

V Melange restauraci jsem byla sice (pouze) dvakrát, a toto byla má třetí návštěva, ale vždy to bylo naprosto luxusní a už teď se nemohu zase dočkat další návštěvy. 



První dvě návštěvy jsem s sebou vzala Dominiku, tentokrát jsem ale vzala na randíčko Alekse, a proč taky ne, když už konečně můžu brát někoho jiného, než kamarádku. Ten v Melange samozřejmě také ještě nikdy nebyl (taky je to z centra trochu dál) a tak alespoň objevil zase něco nového, jelikož jídlo miluje a rád si pochutná na něčem dobrém. 
Do Melange jsme šli na takovou brzkou večeři. Kromě aperolu, vína a piva, které jsme si dali k pití jsem si jako předkrm dala antipasto, výber salámů a Aleks zvolil tatarák z uzeného lososa. 
K hlavnímu chodu jsem si dala kuřecí maso s gratinovanými brambory a žampiony a Aleks steak z tuňáka se zeleninou. Každý chod byl tak skvělý a snědli vše, že na dezert už jsme neměli moc místo, ale přece jen jsme neodolali a dali si dohromady čokoládový fondant. 
U Melange se mi líbí, že dostanete vždy naprotosto luxusní jídlo, jak chutí, tak i vzhledem, ale zároveň se nejedná ani o nic přehnaně drahého. Já osobně tu restauraci fakt miluji a vždy se nemůžu dočkat. Určitě doporučuji navštívit! 


--- 

Normally I was always taking Dominika to collaboration with me, but this time I took Aleks on a date. And why not, when I can finally take someone else than a friend. Of course, he has never been in Melange (too) and he could discover something new at least, because he loves food and likes to enjoy trying something new. 
We went to Melange for an early dinner. Next to aperol, wine and beer we had for drinks, I ordered antipasto, a selection of meat for a starter. Aleks chose a smoked salmon tartar. 
For the main course I had chicken meat with gratin potatoes and mushrooms and Aleks orderd tuna steak with vegetables. Every course was so delicious and we finished literally everything. That is why we didnt have much room for a dessert, but we couldn't resist and shared a chocolate fondant. 
For me, I like Melange because you get a luxurious meal, what looks amazing and tastes even better, but for good price, nothing super expensive. I personally love this restaurant and I always can't wait to go there. Definitely recommend to visit! 








































Žádné komentáře