Používá technologii služby Blogger.

Vyhledávání

MOOYYY.CZ

Že šperky udělají radost každé ženě? To musím nic jiného než potvrdit a mně osobně největší radost udělaly v nedávné době dokonalé šperky značky MOOYYY. 




Musím říci, že šperky tolik nenosím. Ale když už se pro nějaké odhodlám, vždycky sahám po co nejjednodušších. A to právě šperky MOOYYY splňují, samozřejmě v dobrém slova smyslu. 
Od MOOYYY jsem si vybrala pozlacený prstýnek a dva pozlacené náhrdelníky. Jeden mám popravdě pro mamku (neumím být sobecká a snažím se myslet na rodinu i při mých spolupracích, že si něco takhle taky zaslouží a mě by to akorát tak kazilo haha). 
Prstýnek je konkrétně z kolekce SENSO, kdy se konkrétně jedná o typ WAI YY, v lesklém provedení. První z náhrdelníků je z kolekce ELEMENTS. Z názvu již vyplývá, že se jedná o 4 hlavní elementy reprezentující znamení. Mým elementem je Voda, jelikož jsem se narodila ve znamení raka. Druhý náhrdelník názvu DJIVA je pak z kolekce RUDRA a je naprosto nádherný, a právě ten poputuje mamce a věřím, že z něj bude ohromě nadšená, jelikož ten je svým provedením už o něco složitější a na mě osobně působí jakousi honosností. 
Rovněž musím uznat, že normálně nevolím zlaté doplňky, ale spíše stříbrné, co se týká i detailů na kabelkách atd. Ale jakmile přijde na šperky, nějaké doopravdy preferuji ve zlaté, a není od věci to čas od času střídat, no ne? 
Dolu přikládám linky na jednotlivé šperky a šperky mohu jen doporučit. Jsou kvalitní, způsob jak přišly zabalené a celkový dojem z toho, naprosto boží! A hlavně, co musím opravdu ocenit je komunikace s firmou. Je to věc, kterou umím opravdu ocenit a veškerou spolupráci učiní o 100% lepší a příjemnější a tady je komunikace na 1000%! Tak mrkněte, a snad se i fotky budou líbit:). 

--- 

I must say that I do not wear jewelry that often. But when I do, I always go for the simplest ones. And that is exactly what jewelry MOOYYY fullfil, of course I mean it in a good way. 
I chose a gold plated ring and two gold plated necklaces from this amazing brand. In fact I am going to give one of the necklaces to my mom mom (I am not a selfish person and try to thing about my family whenever I collaborate with someone as I think they deserve to get presents as well). 
The ring is from the SENSO collection. Concretely it is a type of WAI YY, in a glossy finish. The first of the necklaces is from the ELEMENTS collection. The title already indicates the collection contain the four main elements representing the signs of the zodiac. My element is Water as I was born under the sign of Cancer. The second necklace is called DJIVA and it is from the RUDRA collection and it´s absolutely stunning, and that's the one I am giving to my mum. It is not that simple as the first one and just seem magnificent to me. 
I also have to admit that I do not normally choose gold accessories. What relates to details on handbags etc. I prefer silver. But when it comes to jewelry I prefer gold in some cases, as it is also good to change it from time to time, right? 
I attach links for the jewelry down below and I really recommend this brand. The things are super good quality, the way they came packed was also super nice and the overall impression of it...simply amazing. What I also have to appreciate is communication with the company. It's a thing that I really do appreciate during the collabs! I hope you will like the pictures and def check their websites:). 



































Žádné komentáře