Používá technologii služby Blogger.

Vyhledávání

CARGO JACKET

Ještě když jsem byla v Londýně, objednala jsem si po internetu tuhle nádhernou cargo bundu. Už na začátku prázdnin mi neuniklo, že se tyto bundy v Londýně dost nosí. Když jsem se vydala do obchodů, často na sobě bundy měly nejrůznější nápisy, výšivky, atd. Musím říci, že se mi i jedna docela líbila v Bershce, ale nakonec jsem ráda, že jsem si ji nekoupila a poté objevila na internetu tuto.  




Ještě když jsem byla v Londýně, objednala jsem si po internetu tuhle nádhernou cargo bundu.

Už na začátku prázdnin mi neuniklo, že se tyto bundy v Londýně dost nosí. Když jsem se vydala do obchodů, často na sobě bundy měly nejrůznější nápisy, výšivky, atd. Musím říci, že se mi i jedna docela líbila v Bershce, ale nakonec jsem ráda, že jsem si ji nekoupila a poté objevila na internetu tuto. Miluji jednoduchost, a tak jsem ráda, že tato žádné nášivky nemá, plus to stejně za chvíli vyjde z módy, kdežto tento kousek je zase tak trochu nadčasový. Navíc má i krásnou khaki barvu, oproti té z Bershky, jež byla trochu vybledlá.
Bundička je dost lehká, v podzimních chladných dnech pod to bude chtít mikinu, je to vlastně jen látka, žádná podšívka, nic. Ale jak jsem ji v Londýně viděla na každé druhé, říkala jsem si, že si musím něco takového pořídit, protože se mi to fakt šíleně líbilo a jsem max spoko. Hlavně jsem ještě měla štěstí a pořídila ji za totálně směšnou cenu.
Na fotkách jsem tlustší, než jsem teď (a to o dost) protože jsem v Londýně trochu ztloustla (byla jsem na sebe dost naštvaná), takže jsem se necítím úplně nejlíp a ještě když jsem se měla fotit, haha, ale i přesto tyhle fotky zveřejním. Ale snad se fotky budou líbit a dejte klidně vědět:)





















Žádné komentáře