Používá technologii služby Blogger.

Vyhledávání

BREAKFAST AT COLICCI

Jak jsem zmínila v předcházejícím článku, minulou neděli jsem strávila se Stáňou a to zahrnovalo i návštěvu v Colicci a skvělou snídani tam. 



Colicci je řetězec kaváren, které najdete "rozseté" po Londýnských parcích. My jsme navštívily tu v Kensingtonských zahradách jelikož je to pro nás nejblíže. Jejich kavárna se nachází třeba i v Dulwich nebo Peckham Rye, ale to je pro nás tak daleko, což je veliká škoda, jelikož tam podávají pořádná, fakt super jídla. 
Ke snídani si Stáňa dala flat white a avo toast s vajíčky a já si dala výbornou acai bowl a cafe latte. Co mě ale mrzí, že acai bowl byla hodně ochuzená, toho acai tam bylo tak šíleně málo, a je to škoda. Ale všechno výborný, i Stáňa sama říkala, že všechno skvěle dochucené a dokonce i to cafe jak chutnalo doopravdy skvěle. 
Plus ten výhled na Italské zahrady je prostě top a kdo by si nepřál tam trávit každé ráno a vychutnávat skvělé kafe! 


--- 


Colicci is a chain of cafes that you can find "scattered" around London's parks. We visited the one in to Kensington Gardens as it's closest to us. You can find their cafe for example in Dulwich or Peckham Rye, but that is so far for us, which is a shame, because they serve really good, proper food there. 
For breakfast Stáňa had flat white and avo toast with eggs and I had an excellent acai bowl and cafe latte. What I regret is that the acai bowl was very poor, there was so small amount of acai, and it's a shame. But otherwise everything was great, Stana herself said that everything was great flavored and even the cafe tasted great. 
Plus the view of the Italian Gardens is simply top and who would not want to spend every morning there and enjoy great coffee! 


https://www.colicci.co.uk/

























Žádné komentáře