Používá technologii služby Blogger.

Vyhledávání

ANDYOU.CZ AND CALVIN KLEIN BRA

A zase po nějaké době spolupráce, která není spojena s jídlem. Nemůžu být přece špekoun, že, haha. 



S Andyou.cz mám dá se říci pravidelnou spolupráci. Teď je to během mého pobytu v Londýně těžší, každopádně tuto spolupráci mám u sebe už od Vánoc a čekala jsem jen na to, až začne být hezké počasí a pořádně jaro. 
Na nafocení mám dvě podprsenky, přičemž druhou nafotím nejspíš na sobě, jelikož je v obvodu docela malá a taky, proč bych se občas neprezentovala jako model, že? Haha. 
Mám i třetí podprsenku, DKNY, která je snad nejkrásnější, ale je trochu víc, než na focení a je to taková odměna, ale kdo mě sleduje na instagramu a sleduje moje stories ji možná zaregistorval. 
Nicméně první podprsenku Calvin Klein jsem šla nafotit s Tracy, s kterou už jsem fotila, a šly jsme do botanické zahrady v Barbican Centre. 
V zahradě bylo šílně lidí, jelikož je otevřená pouze o nedělích, ale i tak jsme si poradily. Focení bylo relativně rychlé, přece jen šlo o jednu podrpsenku a mně osobně se fotky libí. A jak Vám? 
Můžete se těšit na další várku fotek a mě v roli modelky. 


--- 

I can say I have a regular cooperation with Andyou.cz. Now it's a bit harder during my stay in London, but I have this cooperation with me since Christmas and I just waited for the weather to start getting pretty. 
I have two bras to take pictures of, while the another one will take pics probably on me wearing it, because it is quite small and also why not to present myself as a model, right? Haha. 
I also have a third bra, brand DKNY, which is perhaps the most beautiful of them all, but it is a bit more for shooting, but who follows me on instagram and watches my stories may have seen it. 
However, I went to take the pictures of the first Calvin Klein bra with Tracy and we went to the Botanical Gardens at the Barbican Center. 
There were so many people in the garden because it is open only on Sundays, but we still managed it. Shooting was relatively fast, it was just about one bra you know, and I personally really like the pictures. What about you? 
You can look forward to the next batch of photos and me as a model. 


https://www.andyou.cz/



























Žádné komentáře