Používá technologii služby Blogger.

Vyhledávání

FOOD LAB & STROMOVKA

Poprvé ve Food Lab, jaké to bylo?



Teda velmi upřímně? Nic moc. Doporučení jsem dostala v práci od člověka, který takhle docela chodí po restauracích. Ale co asi musíme zohlednit je to, že když jsem koukala na Food Lab poprvé, přišlo mi, že mají úplně jiné menu, takže je fakt možné, že to docela často mění a tím pádem si to zrovna nesedlo. Nebo možná tam hraje i roli to, že to prostě je u Staroměstského náměstí = pro turisty.


Nicméně šla jsem tam na véču s Ivet, která druhý den letěla zase pryč, a tak jsme si říkaly, že si zajdeme na véču a do Cobry na drink.


Nakonec jsem si dala ravioly s lososem a citronovou smetanovou omáčkou - a zde nastává "problém", připadá vám to jako citrónová, smetanová omáčka? Chutnalo to trochu jako svíčková a ani ty ravioly nebyly nic moc, prostě se to nějak nevyvedlo. Ale ledový čaj byl super. :D 


Ivet si dala pečené kuře a nakonec z toho byly taky spíš takové kuřecí stripsy se salátem. Takže jako nebylo to, že se to nedá sníst, to vůbec ne, nicméně jsme od toho čekaly obě mnohem více. 


Pak už se šlo jen do Cobry, která nikdy nezklame.


No a kde se tu vzala Stromovka? Tam jsem šla další den se sestřenkou, jelikož jsem měla práci jen dopo a odpoledne jsem si dala off, tak jsme si udělaly hezký podvečer, a vlastně i večer, ve Stromovce a po dlouhé době pokecaly.




















 

Žádné komentáře