Používá technologii služby Blogger.

Vyhledávání

BISTRO KAREL, PIZZA NUOVA, YE'S KAFE

Aneb Ivet zase v Praze.


Jak jinak, nebo spíš s kým jiným. Takto po podnicích chodím snad jen s Ivet. Ivet klasicky přijela ve čtvrtek odpoledne, nebo spíš navečer. Kdy jsme se sešly asi v 6, já klasicky po práci, a šly hned na véču do Pizza Nuova. 


Ivet zvolila pizzu s tyrolským špekem a gorgonzolou (pokud si dobře pamatuju) a já těstoviny s krevetami a omáčkou z pečených paprik. A musím říci, že obojí super. U mých těstovin... asi by bylo lepší s klasikou - s omáčkou z rajčat, ale chutnaly mi moc.


No a co by to byl za večer, kdybychom nezavítaly do našeho oblíbeného baru - do Cobry na Letné.


V pátek jsem si kvůli tomu našemu kavárenskýmu povalečství vzala dovolenou. Na 9:30 jsme dorazily do Trojy, kde jsme měly namířeno do Bistra Karel.


Tam si Ivet dala sladký french toast, já překvapivě sáhla po párcích, a bylo to VÝ-BOR-NÝ. K pití jsem si dala cappuccino a Ivet chai latte. Po vydatné snídani jsme si daly procházku z Trójy až do Stromovky před Výstaviště, odkud jsme tramvají jely k Holešovické tržnici a přes novou lávku (konečně) do Karlína, který jsme taky obešly. Měly jsme namířeno do Bistra proti proudu, jen tam bylo plno, tak jsme skončily nakonec v Ye's kafe a moc přijemný místo. 


Včera navíc bylo fakt mega krásně a ta procházka se fakt hodila a obě jsme to docela ocenily. 


Takže zase super strávený čas s Ivet, objeveny nové podniky a už máme plán i na příště!





































 

Žádné komentáře