Používá technologii služby Blogger.

Vyhledávání

PRODLOUŽENÝ VÍKEND

Ve znamení jídla!


A jak taky jinak, když přijede do Prahy Ivet. Nicméně ještě ve čtvrtek, kdy byl státní svátek, jsem se domluvila se Zuzkou, kterou jsem taky dlouho neviděla, a šly jsme do Flat Cafe. 

Tam jsme si obě daly vejce benedikt, které teď byly speciální, s pečenou dýní. I když nemám ráda nějaké inovace, benedikty byly fakt super a mimosa samozřejmě taky.

Večer jsme si se Zuzkou došly ještě na vínko potom, co jsme si každá ve svým bytě daly podzimní úklid, včetně mytí oken, a spontánně zajely i do Cobry. 

No a včera, v pátek, konečně přijela zase Ivet na celý den, takže kavárenské povalčeky jakbysmet. Začaly jsme v Mezi srnky na Smíchově, kam jsme se chytaly už tak dobrý rok. Daly jsme si obě chai latte a lívance. Ty byly super, já bych klidně snesla ještě javorový sirup, aby to bylo takový vláčnější vše, ale...

Po snídani jsme zaběhly udělat trochu mojí práce a potom zavítaly do centra do Bju kitchen, kam jsem hrozně chtěla jít na jejich focacciu se stracciatellou a pečenými rajčaty a bylo to... boží! Rozmarýn, nebo jaká bylinka tam byla, by mi klidně nevadila, kdyby tam nebyla:D ale jinak fakt skvělý! 

Ivet si dala plněné knedlíky a obě jsme měly bylinkovou limonádu. 

Proto, že Ivet potřebovala na Letnou, přesunuly jsme se tam, kde jsme pofotily zase i pár fotek outfitu a pak jely už jen do Cacaa na skleničku a limču.

V Cacau už jsme byly i docela unavené po celém tom dni, takže jsme byly rády, že už nic neumusíme. 

No a kolem 6 už Ivet odjela a já se taky rozjela směrem domů, trochu si zase odpočinout a připravit se na další týden.





























 

Žádné komentáře