Používá technologii služby Blogger.

Vyhledávání

WONDER WINES BAR

Tip na super vinný bar v Praze? Mám!


Ano, a je to právě WONDER WINES BAR, který najdete asi 3 minutky chůze od obchodního centra na Andělu.

Samotná bych to ani nečekala, že se kousek od Anděla, mezi obchodním centrem a Kavárnou, co hledá jméno, nachází takový skvost!

Už jejich Instagram mě doopravdy okouzlil, a když jsem přišly tak bylo jasné, že to bude super.

Vyrazila jsem tam se sestřenkou a seděly jsme venku, právě i kvůli světlu na fotky, které ale bohužel bylo horší dřív, než jsem myslela, takže fotky už mají bohužel takový ten vibe umělého světla, což osobně moc ráda nemám. Ale nic to nemění na tom jídle a víně jako takovém, které bylo naprosto boží.

K jídlu jsem si daly cuvée prkénko, plné sýrů, salámů, oliv, křupek... no co prostě vidíte na fotkách, a k tomu ještě burratu s rajčaty, pestem a rukolou, která byla prostě skvělá. No a k vínu? To jsme si nechaly doporučit, a nakonec jsme skončily u Sauvignonu. 

I přesto, že nehlásili žádný déšť, tak po hodině ještě k tomu začalo pršet. Vydržely jsme venku asi 15 minutek, protože jsme seděly tak hezky pod balkónem a nepršelo na nás, ale pak se rozpršelo doopravdy dost a nás to zahnalo dovnitř. A ještě že se tak stalo, protože jsme alespoň o něco lépe viděly interiér, který je fakt moc příjemný, viz pověšené lahve na zdi, jako "vázy. Prostě všechno moc krásný a útulný a na pokec s kámoškou u vínka naprosto ideální.

No a na randíčko samozřejmě taky! Navíc neskutečně milá obsluha, která tomu dodává naprostou třešničku na dortu.

Takže za mě doporučuju (a to, že na moje doporučení dáte, haha) a rozhodně zajděte. To prkénko jsem z většiny snědla hlavně já, jak bylo skvělý! A lokace je určitě taky bonusem navíc. 

Mrkněte i na Instagram TADY!

























 

Žádné komentáře