Používá technologii služby Blogger.

Vyhledávání

FRIYAY IN PRAGUE

Friday fun day? To si pište! A proč? Protože jsem měla konečně volno.


Dny volna začínají a začaly právě tímto pátkem, který jsme tak hned využily a do Prahy zase zavítala Ivet.

Jak jinak, prostě jsme jen chodily po Praze, kavárnách a užívaly život. Tentokrát jsme zavítaly do Café Záhorský na Letný. Nebudu lhát, když jsme přišly, nepůsobilo to na mě tak, že to bude super dobrý, jelikož to na mě působilo víc jako nějaké bistro, kam si lidi zajdou i na oběd. Chyba lávky. 

Původně jsem si chtěla dát lívance, stejně jako Ivet, ale nějak mě po cestě přepadla chuť na slanou snídani, takže jsem sáhla po anglické. K pití jsem si dala mimosu, na které jsem si fakt pochutnala, stejně jako na samotné snídani. A ty porce... obří! Ivet byla taky naprosto spoko a můžeme teď říci, že Cafe Záhorský doporučujeme všemi deseti. 

Jelikož jsme byly na Letný, rozhodly jsme se, že se půjdeme projít do Stromovky, kde jsem si poprvé vyzkoušela i ten převoz na ostrůvek...já vím, kravina:D. 

Celkově jsme neměly nic v plánu, a tak jsme usoudily, že se půjdeme ještě projít, a to přes Stalina až k Národnímu divadlu a do Crème de la Crème. Chtěla jsem zkusit něco jiného, ale stejně jsem zase skončila u manga, Ivet sáhla po lesních plodech s jogurtem.

A po cestě na zmrzku mě napadlo, že bychom mohly i na šlapadla, což se Ivet zalíbilo, takže další plán byl jasný! Na to počasí, které v pátek bylo, to bylo fakt super. Musím říci, že fakt užito, ale protože hodina na sluníčku a ještě na vodě je znát, šly jsme se schovat do SmetanaQ, kde jsme si daly domácí malinovou limonádu a chlebíčky s řepovou pomazánkou, kozím sýrem a vlašskými ořechy, což bylo naprosto TOP TOP a druhý s bylinkovou pomazánkou. Protože sharing is caring, daly jsme si půlku a půlku, abychom ochutnaly oba. 

Ivet pak chtěla ještě do Primarku pro taštičky do letadla, cestou jsme ale narazily na H&M a já viděla skvělý šaty, který jsem si musela vyzkoušet a pak jsme to nestihly, takže to jediné mě mrzí, promiň Ivet znova.. Hroznej #sobec:( Ale ty šaty! :D Jo a btw, nemám je, protože divnej střih, který nemůže sedět snad nikomu, jelikož v podpaží jsou prostě ty šaty odstátý i v XS, takže nic no.

Snad teda užito i za Ivet, protože za mě super strávený den a skvělej začátek 14 denního volna.


































 

Žádné komentáře