Používá technologii služby Blogger.

Vyhledávání

FOOD COMA

 No co si budeme. Nestíhám život. Což z chybějících článků možná tušíte.




Koukám, že poslední článek se tu objevil před měsícem...achjo. Je toho moc, především tedy v práci a když už je víkend, chci si odpočinout a nemyslet na nic. 


Ti nejbližší rovněž vědí, že jsem poslední měsíc v rozkladu, dva záněty, dvoje antibiotika, prášky na alergii kvůli alergické reakci na jedny z antibiotik a nyní oslabená imunita z nich, a něco na mě leze.


Takže tu ležím v posteli, co chvíli pšíkám, ale i tak jsem včera byla relativně ok a ready na návštěvu Ivet, která se konečně vrátila, je zpět v ČR a co hlavně, bude snad i častěji tady v Praze!


Protože bylo včera ještě hůř, než je dnes, a já se navíc ještě necítila úplně ok na to, někde v té zimě chodit, opravdu jsme byly jen kavárenské povalečky a kecaly a kecaly u jídla a pití.


Ivet přijela v 9:45 a na brunch jsme tentokrát vyrazily do Mistral Café. Já už jsem tam byla několikrát, Ivet ještě vůbec. Ale protože Ivet na brunch chtěla lívance, za mě jsem doporučovala právě toto místo. Nicméně dle Ivet byly super, ale sladké a ten naspod zbytečně rozmočený, jelikož lívance vám už přijdou celé zalité javorovým sirupem. Já zvolila benedicty, které jsem tam už měla a chutnaly mi, ale byla jsem fakt zklamaná, jelikož místo zastřeného vejce mi přišly vařená vejce. Nechtěla jsem dělat zbytečný scény a snědla to, ale měla jsem to bývala vrátit. K pití jsme si obě daly chai latté a to na náš vkus bylo taky docela dost kořeněné, až vlastně to jakoby "pálilo". Malinová limonáda ale oproti tomu byla skvělá, miluji hlavně ty semínky naspod, jak je poctivá a tak akorát sladká.


Následně naše kroky směřovaly do nákupáku a klasiky do Kavárny co hledá jméno. Asi jsem měla špatný den, ale na své cappucino jsem čekala asi 20 min. Kdybych se nepřipomněla, tak ještě déle. Sklenka vína to ale pak spravila. Stejně jako návštěva Cafefinu, kde jsem ještě nikdy nebyla.


Obávala jsem se, že je to zbytečně "přehajpené", instafriendly místo, ale musím říci, že to bylo fakt skvělý. Obě jsme si daly k pití limonádu - Ivet jahodovou a já Ice Tea, které bylo fakt super. K jídlu si Ivet objednala avokádový chléb s rajčaty a fetou, který vypadal zkrátka nádherně. Já bohužel nemusím moc avokádo, takže jsem sáhla po kuřeti a rýži se zeleninou a to bylo chuťově naprosto perfektní. Úplně jsem se přejedla, až to cítím ještě teď.


Některé věci za ten den byly super, jiné zase nikoliv, ale jsem ráda, že jsem Ivet po dlouhé době viděla! Teď jen doufám, že tu bude častěji a já budu častěji vydávat články, haha. A nebo hlavně, že už se konečně přestěhuje do Prahy, nějaký ten buddy je zkrátka potřeba, no ne?!






























Žádné komentáře