Používá technologii služby Blogger.

Vyhledávání

FRIYAY

 Long time no see.. No co si budeme, dlouhý, dlouhý čas jsme se tu neviděli.



A proč? Protože prostě bylo dost práce, zároveň se asi nedělo nic, co by potřebovalo fotodokumentovat, zkrátka taková rutina. Fotila jsem i práci, ale nebylo to zkrátka nutné úplně sdílet, takže jsem si dala takovou pauzu.


Zároveň jsem v poslední době zaznamenala nějaké potíže s blogem, konkrétně s nahráváním fotek, což nevím, čím to je. Aktuálně to řeším s podporou, nezměnila se kvalita, nic, ale najednou se nechtějí stahovat. Takže to mě taky trochu vlastně "odehnalo" od toho blog dělat.


Nicméně zkusíme to a prostě si počkejte, až se fotky stáhnout:D 


No a o čem tentokrát? Asi o tom, že se tu na Vánoce objevila Ivet, která je momentálně až do února v Madridu, a tak jsme spolu měly zase takový klasický povalečský den v kavárnách.


Upřímně, nejdřív naše kroky směrovaly k Mezi srnky na Vinohradech, ale když jsme zjistily, jak je kavárna malá, a zamířili do Karlína. Tam jsme nakonec zamířily do Můj šálek a obě klasicky sáhly po sladké snídani - po lívancích. 


Musím říci, že byly super, ačkoliv když jsem je ochutnala samotné, tak mi přišly skoro až slané, ale jako celek super.


Pak jsem se šly projít na Staromák, aby se tam vůbec Ivet koukla, na nábřeží jsme udělaly pár fotek a nakonec nás nohy zanesly do Kavárna, co hledá jméno, kde jsem si dala víno a Ivet teplý mošt. 


Chtěly jsme někam na brzkou večeři, ale obě jsme byly tak nacpané, že jsme vlastně skončily u limonády a chleba ve SmetanaQu. Tam jsem pobyly už asi jen hodinku, jelikož Ivet zase musela na bus a domu. 


Baví mě, že když tu je, tak si užíváme tohle povalečství a už se nemůžu dočkat, až se tu zase za ty dva měsíce objeví a snad zůstane i déle! 




























Žádné komentáře