Používá technologii služby Blogger.

Vyhledávání

SLOW CAFE

 Taky tak milujete chodit na snídaně/brunch?



Já jo! A v pátek jsem zase vyrazila na snídani/brunch s Ivet, která přijela do Prahy, než na měsíc zmizne na Kostariku.:(


Aby jste se nedivili, vzala jsem si v pátek dovolenou. Sice jsem stejně trochu pracovala (kdy ne, haha), ale to, že jsme si v klidu došly na snídani, oběd a kafe... to bylo nejvíc.


Celkově jsme si v pátek jen užívaly a byly docela "kavárenští povaleči" a dost líný (pršet naštěstí začalo až když jsem byla už v autobuse a na cestě na vesnici).


Nicméně ve Slow cafe, o kterém celý článek je a kam jsme si na onu snídani došly, jsme si daly obě borůvkové lívance. Ivet k pití zvolila chai latte a já espresso, kdy jsem potřebovala fakt nakopnout. Dost na sobě pozoruju, že jakmile mám den off, hlavně tedy o víkendech, tak ze mě spadne stres a najednou tím pádem na mě padne hrozná únava. A to se stalo i v pátek a tak jsme se fakt jen zašívaly na jídle a nijak nic nedělaly.


Ale já jsem ráda, že jsem se s Ivet viděla, strávily spolu nějaký čas a budu se zase těšit v říjnu!


A jinak Cafe slow na brunčík fakt doporučuji, bylo to mňam! (Ale jeden lívanec bych klidně přidala:D)


---


I did! And on Friday I went to breakfast/brunch with Ivet, who came to Prague before she disappears to Costa Rica for a month.:(


I took Friday off, event though I was working a bit anyway (when I don't, haha), but the fact that we went for abreakfast, lunch and coffee in peace was just the best.


All in all, we just enjoyed Friday and were pretty "cafe loafers" and pretty lazy (luckily the rain didn't start until I was already on the bus and on my way to the village).


However, at the Slow cafe, which the article is all about and where we went for that breakfast, we both had blueberry pancakes. Ivet went for a chai latte for drink and I had an espresso as I really needed a kick. I notice a lot about myself that as soon as I have a day off, especially on weekends, the stress falls off me and suddenly a terrible fatigue sets in. And that happened on Friday too, so we really just chilling together, enjoying loads of feed and didn't do anything.


But I'm glad I saw Ivet, we spent some time together and I'll look forward to seeing her again in October!


And I really recommend Cafe slow for brunch, it was yummy!




















Žádné komentáře