Používá technologii služby Blogger.

Vyhledávání

FUKU KARLÍN

Když v Karlíně, tak jedině do Fuku?


Upřímně, nejdřív jsme chtěli do Khomfi, ale jelikož byly státní svátky, nějak jsem to nevychytaly a Khomfi mělo zavřeno.

Ještě abych to uvedla, Domča přijela na skok do ČR před tím, než zavítá do Dubaje a tak společné setkání nesmělo chybět. 

Domča přiletěla nějak kolem třetí, u mě tedy byla kolem čtvrté a protože byla tak hodná, ještě mi pomohla nafotit Kipling, který bude jako další článek:)

Obě jsme ale pak měly hald (jedla jsem schválně malý oběd), takže jsem honem upalovaly na Karlín směr Khomfi. Úplně už nám kručelo v břiše, když jsem viděly, že mají zavřeno. No a na Karlíně mě pak napadlo jediné Fuku, což nakonec byla super volba.

Mám hodně ráda sushi z Fuku a navíc jsme se díky Fuku naučila Sushi jíst. Nicméně tentokrát jsem sáhla po Kung Pao a Domča po Kari s hovězím masem. Mega doporučuji jejich limonády, kdy já si dala mango a Domi malinu a jsou fakt boží. 

Takže pokud milujete asijskou a hlavně sushi, Fuku fakt doporučuji. Jo, a taky mě baví jejich bento boxy na oběd!

---

Honestly, we wanted to go to Khomfi first, but since it was a bank holiday, I didn't realize that Khomfi could be closed.

To add to that, Domča came to the Czech Republic for a short visit before she goes to Dubai, so we couldn't miss to meet. 

Domča arrived  around 3pm, so she was with at mine 4pm and because she is super kind, she helped me take pictures of Kipling, which will be the next article:)

But then we both were super hungry (I ate a small lunch on purpose), so we were super in hurry towards Khomfi. Our stomachs were growling when we saw that they were closed. Well, I could only think of Fuku in Karlín, which was a great choice.

I really like Fuku's sushi, and I also learned to eat sushi thanks to Fuku. Anyway, this time I went for Kung Pao and Domča chose the Beef Curry. I recommend their lemonades, when I chose mango and Domi had the raspberry one and they are really good. 

So if you love Asian cuisine and especially sushi, I really recommend Fuku. Oh, and I also love their bento boxes for lunch!












Žádné komentáře