Používá technologii služby Blogger.

Vyhledávání

#TÉRSDIARY N. 7

Poslední dobou jsem dostávala poznámky, že sem zase nic nedávám a i přesto, že v týdnu jedu na dovolenou a po dovolený sem toho obsahu budu sypat o 106, říkala jsem si, proč sem zase pár řádek nehodit.



Už si ani nepamatuju konkrétně, co jsem psala v posledním Tér's Diary, ale každopádně to nebylo nejlepší období a nějak jsem celkově pochybovala... o sobě? práci?, no a tak různě. Ten poslední náročný půl rok na mě kolem července totálně dopadl a upřímně jsem měla jsem fakt krizi. Plus když se do toho sejdou lidi, který vám ten život znepříjemňují, není to nejlepší kombo.


Ani nevím, jak se to stalo, co se ve mě změnilo, ale třeba tři týdny-měsíc zpět, jsem se rozhodla neřešit. Neřešit ve smyslu nebýt zbytečně vystresovaná, všechno tak moc nehrotit, protože věci byly a jsou i tak v pohodě a já se vlastně stresovala úplně pro nic a ještě z věcí byla špatná. Prostě dělat věci/práci na 100 %, ale být v chillu. A hlavně, být tak nějak spoko sama se sebou.


Taky mít u zadku lidi, co tam vlastně patří, haha. Když vám někdo nesedí, vytěsnit ho ze života. Nebýt nenávistní, vlastně to není ani potřeba, protože vám ti lidé reálně fakt nestojí za nějakou energii/pozornost.:) 


Jednoduše se zajímat jen o sebe, jak se já cítím a jak mi je. Vždycky jde jen o vás, jak se cítíte, chováte, a ne o nikoho dalšího. Když budete spokojeni sami se sebou, vše bude lepší. A teď to vůbec nemyslím namyšleně, naopak, vědět, že se chováte nejlíp jak můžete, mít pokoru, zároveň si ale věřit a snažit se uspět v čem chcete a prostě nebýt svině.  


Samozřejmě vždycky tam budou nějaké chyby, přešlapy apod. ale člověk se pořád učí.


Každopádně jsem tak ráda, že jsem se hodila do tohohle moodu a snažím se toho držet. Ne vždy to jde lehce, ale snažím se a jsem za to ráda. Dokonce i angličtinář mi řekl, jak najednou vypadám super, že je vidět, jak jsem v pohodě a nějak jako spoko. Tak to mi fakt udělalo mega radost, že to je vlastně i vidět.:)


Takže závěr zní, myslete na sebe a na svojí pohodu, zdraví. Protože jen na vás samotných záleží. Nenechte práci, lidi, vztahy a cokoliv jiného vám tu vnitřní pohodu vzít, nikdo a nic za to nestojí.


A teď jen fingers crossed abych si to i já udržela. Každopádně dovča volá a já nemůžu být víc happy. Někam se podívat, fotit a dělat si svoje kreativní věci zase po čase a snad i celkově užít. Stay tuned:)


Žádné komentáře