Používá technologii služby Blogger.

Vyhledávání

WEEKEND W/ IVET

 Skoro po půl roce přijela do Prahy na návštěvu opět Ivet, a opět to byl nabitý den a půl.



Ivet dorazila už včera v 9 ráno, takže naše kroky musely ihned směřovat na snídani, kterou jsem si dali v Lights Coffee, kde jsem si dala anglickou snídani a Ivet sáhla po lívancích. Musím říci, že to bylo moc dobrý a obě jsme si, řekla bych, pochutnala. 

Pak naše kroky směřovaly k Václavskému náměstí a Čechovu mostu. Nebudu lhát, trochu jsme procházku spojily s mrknutím na natáčení The Gray Man s Ryanem Goslingem. U Čechova mostu jsme strávily asi tak 50 min, pak se nic nedělo a směřovaly k Palachově náměstí, kde jsem viděly Ryana v akci. 

Po dvou hodinách strávených tam, fakt nás to bavilo sledovat tu scénu jak vše funguje, žádný crazy fanynky kdy jsme nepořídily ani jednu fotku, jsme se vydaly na zmrzku do Créme de la Creme u Národního divadla. Já si dala mango sorbet a Ivet granátové jablko.

Co by to byla návštěva Ivet v Praze, kdybychom se nezastavily v Kavárna co hledá jméno? Tam jsem strávily další dvě hodiny, já u dvou skleniček vína, Ivet klasiky ochutnala obě limonády haha.

A závěr super dne spočíval v Manifesto Market na Florenci, kdy jsme zkusily podnik zvaný Ryba je ryba a klasické Fish and Chips. Musím říct, že jsem si to obě moc chválily, hlavně tu samotnou rybu:)

Sama se divím, ale v samotném Manifestu jsem si dala pivo, které normálně nepiju. Ale měla jsem nějakou žízeň na něj a to jedno jsem si dost užila. 

Dnes ráno už jsem jen zavítaly do Artic Bakehouse na snídani, kterou jsem si vychutnaly kousek od Národního divadla a pak kolem 12 Ivet jela dom.

S Ivet je to vždy tour po podnicích, ale super užitý víkend:)


---


Ivet came to Prague around 9 am yesterday, because of that we went straight for breakfast. We visited the café called Lights Coffee. I went for the English breakfast, Iveta chose pancakes. I have to say we both enjoyed it.

Then we went in a direction to Václavské náměstí and Čechův most. Not going to lie, we went for a walk with an aim to see filming of The Gray Man with Ryan Gosling. We spend about 50 mins by Čechův most, when nothing intersting happened. Then we decided to go in a direction to Palachovo náměstí when we saw him in the action.

After almost two hours we decided to leave and went for an ice cream to Créme de la Creme when I picked mango sorbet and Ivet pomegranate sorbet. Also, we were just enjoying looking at the fumbling, not crazy fans haha. Was just interesting to see how everything works and goes. 

And what a visit of Ivet would that be without going to Kavárna co hledá jméno café. We spent almost other two hours there while drinking two glasses of wine and Ivet tasted both homemade lemonades.

The best end of the day was in Manifesto Market. We tried a new "restaurant" Ryba je Ryba. We went for classic fish and chips when we both really loved it, especially the fish itself.

I also went for a beer which I am still surprised about as I normally don't drink it at all. But that moment I just really had a taste for it and enjoyed it fully.

Today in the morning we just went for a takeaway pastry and tea into Arctic Bakehouse when we ate it close to the National Theatre.

Then we just took a walk and Ivet went home at around 12pm. 

It is alway a tour around cafés and restaurants when Ivet is here, but really enjoyed this weekend:)







































Žádné komentáře