Používá technologii služby Blogger.

Vyhledávání

#TÉRSDIARY N. 5

 Dlouho tu nebylo povídání, jen tak, a jelikož mám teď čas, říkala jsem si, proč něco nesepsat.



No a proč mám teď čas? Spontánně jsem si dnes vzala ještě dovolenou, jelikož od soboty mě nějak bolelo v krku, no a včera ráno už jsem raději hned jela na pohotovost pro antibiotika.

Na opakované angíny jsem trpěla v roce 2019, kdy jsem měla antibiotika asi 5x, a nějak se mi to asi nevyléčilo na 100% a od té doby, kdykoliv jsem nemocná, hned mi to jde na krk a nic jiného než antibiotika nezabírá.

Včera mi k tomu třeštila hlava celý den, jako kdybych měla migrénu, nebyla jsem schopná nic, dneska to bylo ještě trochu ráno a ve spánku, chvílemi to stále cítím, tak jsem si dnes ještě vzala dovolenou, abych si ještě odpočinula.

Nejhorší, že to moc neumím, a jakmile mi není na umření, něco bych dělala a byla produktivní, stejně jako teď, kdy tu píšu tento blog post.

I celé Vánoce jsem se snažila být produktivní, sebevzdělávala se, trochu pracovala, sama si vymyslela prezentaci a word dokument do práce, na kterých jsem pracovala, četla si, chodila každý den na procházky, cvičila. A ano, asi to dělá každý, ale jak jsem nevypla vůbec, plus předtím furt práce a focení atd atd, tak si prostě teď řeklo tělo, že to chce asi trochu zase brzdit. Máte to takhle také?

Každopádně, v tomhle stejně pokračovat budu, chci zase trochu více fotit, až bude příznivější počasí a určitě se chci zlepšovat v práci. Nicméně teď sem vám jdu hodit fotky z víkendu s Ivet, a jdu si lehnout, odpočívat a využít toho času, co na to mám. Tak se mějte, zase příště, a snad i něco "hlubšího" o mně:)
























Žádné komentáře