Používá technologii služby Blogger.

Vyhledávání

ZOOT.CZ

Juhůůůůů. Já prostě miluju spolupráce.. ano, je to na barterový rovině (což teda mě popravdě i vyhovuje, jelikož oblečení/doplňky/ boty, o které většinou jde, prostě miluju) a tentokrát s nejlepším ZOOT.CZ.



Teda nevadilo by mi být bloggerkou v pravým slova smyslu, nebo spíš influencerkou a dostávat zaplaceno za příspěvky, ale to ani nevím, zda se někdy vůbec povede.. no tuhle myšlenku tu nebudu a nechci ani rozvádět:) Jak jsem ale řekla, spolupráce mám na barterový rovině a když se naskytla možnost spolupracovat se zootem, byla jsem totálně happy! 
Jak jsem psala v jenom z předchozích článků (green cargo jacket), nafotila jsem pár outifů pro Danču se zootu, jelikož mi řekla, že by bylo fajn, kdybych ji něco poslala, že by to použila na inspiraci na web. Neváhala jsem a řekla, že ji určitě do pár dní hned něco pošlu. Asi za 2 dny jsem ji poslala 4 outfity. Outfity se jí moc líbily, alespoń podle jejích slov, a říkala, že určitě použije ten s cargo bundou, jelikož je to něco, co tam ještě žádná blogerka nemá, aby to nebylo furt to samé...kostkované sako, kožená bunda.. a tak. 
Ani jsme nečekala,  že bych za tohle málo měla něco dostat, brala jsem to tak, že ji něco pošlu a když to použije na web, bude to super, že někde bude vyset nějaká "malá" Janoušková. Danuš byla ale tak hodná, že mi hned napsala, že si do určitý hodnoty něco můžu na zootu vybrat. 
Ááááá, já prostě miluju oblečení a ještě zoot? No lepší kombinace nemůže být! 
Na webovkách jsem, NEKECÁM!, strávila 2 hodiny a prolezla vše 5x, až jsem si vybrala 3 varianty, které jsem Danuš poslala. 1. byl kabát, který se bohužel ale do rána, co si to přečetla, vyprodal. Druhý byl nádherný svetr a 3. kombinace kabelky, mikči a trička. 
Vyzvedla jsem to všechno s tím, že si to zkusím a buď vezmu svetr, nebo ty tři věci. Vyzvedla jsem to i proto, že i tak jsem věci chtěla nafotit. Nakonec jsem se ale rozhodla pro tu kabelku, tričko a mikču, protože svetr byl na mě moc krátký. Jsem prostě pako a vše musím mít tak do poloviny zadku, jinak se v tom prostě necítím. Mikča je teda taky krátká, ale k něčemu high waist a přece jen tam bylo ještě to tričko a hlavně ta náááádherná kabelka, takže jsem vzala tohle. 
Všechny tři věci jsem s sebou vzala do Londýna a určitě chci udělat nějaké fotky tady. Vám sem ale dám fotky, co jsem pořídila ještě v Praze, konkrétně ve Vnitrobloku. Snad se budou líbit a posílám sem odkaz, který jsem házela i do toho článku s cargo. 


















Žádné komentáře