Používá technologii služby Blogger.

Vyhledávání

REGENT'S PARK


To, že jezdím na letní prázdniny do Londýna se pomalu stává rutinou a nebylo tomu jinak ani minulé léto. Do Londýna jsem přiletěla minulý rok 2:7. 2017, časně ráno. Let z Prahy jsem měla už v 6:40 ráno, takže vstávačka už kolem druhé hodiny ranní, nic moc. V pátek jsem ještě slavila zvládnutí zkoušky a narozeniny, a tak jsem toho taky moc nenaspala.



I přesto, že jsem byla kvůli nedostatku spánku fakt stahaná, když přijely domu děti rodiny, ve které jsem byla ony 2 měsíce jako au-pair, hned jsem si s nimi šla hrát a protože pak rodinka odjela na grilování a mě úplně nepochopitelně chytla ještě uklízecí nálada, trochu jsem to tu zase udělala "k obrazu svému". Jelikož ten den bylo ještě super počasí, i přes všechnu vyčerpanost jsem neodolala a šla se ven projít. 
Můj nejoblíbenější Regent´s Park jsem měla asi 15 min pěšky, takže cíl byl jasný. Vzala jsem s sebou foťák, jak jinak, ale popravdě jsem pak ani moc nefotila a spíš si vychutnávala, že jsem zase v Londýně, že bylo krásně a že je mi po dlouhý době fakt fajn. I když jsem se sem úplně netěšila, nebo spíš nechtěla, ale nevím, jako nevadilo mi to, ale happy z toho, že odjíždím jsem taky nebyla, fakt jsem začínala být ráda, že jsem byla zase tan. Není nic lepšího než na chvíli zase odjet, vypadnout ze stereotypu, ujasnit si věci, zažít zase trochu něco jiného, atd. Alespoň mě to fakt pomáhá, plus Londýn miluji a už to tu fakt beru jako druhý domov. Jediný proč mi to vadí je kvůli Kim (náš pes), jež je už starší a k tomu slepá a asi bych si neodpustila, kdyby se ji něco stalo, když nejsem doma, ale i přesto, že je slepá, je ve skvělým fyzickým a i psychickým stavu a věřím, že tu se mnou bude kočka ještě dlouhou dobu:) 
Každopádně jak jsem řekla, při procházce jsem se tentokrát na to focení tolik nesoustředila, ale i tak jen pár fotek, pro radost:) Enjoy.  






















Žádné komentáře