Používá technologii služby Blogger.

Vyhledávání

SNAPBACKS.CZ

Musím říci, že tuhle spolupráci jsme domlouvali pomalu od Vánoce, možná ještě déle, a konečně až v dubnu jsme se konečně domluvili a celé focení uskutečnili. Já byla relativně zaneprázdněná zkouškami, počasí to vždy také komplikovalo a asi x dalších věcí. Ale teď KONEČNĚ a mám z toho radost! 



Vyrazila jsem fotit s úžasnou Denisou (určitě mrkněte na její instagram @peniska) a jako lokaci jsem vybrala stadion na Strahově. Nikdy předtím jsem tam nebyla, a ani Denisa ne, a tak jsme popravdě měly trochu problém s tím, jak se tam dostat. Když jsme tam přijely, nějak jsme nevěděly, kde zaparkovat, tak jsme celý stadion objely a někam to nakonec zaparkovaly, to by bylo ještě relativně v pohodě. Ale pak jsme ještě pěšky pomalu celý stadion obešly, protože jsme nevěděly, jak tam vlézt, respektive jak vlézt na ty tribuny. Nakonec to bylo super easy a tak po 30 minutách jsme mohly začít fotit. 
Nejdřív jsme nafotily Kappa tepláky a Cheap Monday body. Druhým outfitem byly "jen" Married To The Mob plavky a jako poslední outfit jsme zvolily Married To The Mob tílko s kraťasy, co Denisa měla s sebou a boty Skechers, které prý budou hitem!!!! Jen mě trochu mrzelo, že ty botky už jsme moc nestíhaly, ale snad to nebude tolik vadit:) 
Každopádně koukněte na fotky a doufám, že se budou líbit. Klidně dejte vědět, jak se líbí. budu ráda:P:)

https://www.snapbacks.cz/ -SNAPBACKS
https://www.instagram.com/tereza_j/?hl=cs - MŮJ INSTAGRAM 
https://www.instagram.com/snapbackscz/?hl=cs - SNAPBACKS INSTAGRAM
https://www.instagram.com/peniska/?hl=cs - DENISA INSTAGRAM










¨


































Žádné komentáře