Používá technologii služby Blogger.

Vyhledávání

PATTERNED BLAZER

Rozhodla jsem se, že bych letos ráda fotila více outfit. Nebudu lhát, dala jsem si to jako novoroční předsevzetí haha. 



Fotky jsem šla vyfotit minulou neděli:) Jako lokaci jsem vybrala u Westminsteru, prakticky mezi Big Benem a Buckinghamským palácem. Je tam taková ulice mezi domy, kde nikdo moc nechodí. Když jsme tam byly, prošlo za tu dobu jen pár lidí, takže nic super busy. Plus ty domy, zábradlí atd, je vše v neutrálních barvách, to co miluji, a čeho se chci určitě držet. 

Jako outfit jsem zvolila jednoduchý černý svetr a jednoduché černé kalhoty, ale abych outfit ozvláštnila, vzala jsme si nové vzorované sako, které jsem ulovila v Praze v předvánočních slevách asi za 400Kč. Boty mám od Bati, vyšší kotníkové, které jsou jakoby na styl bot od Dr. Martens, ale tyhle se mi líbí mnohem více, protože nemají žádný žlutý detail a jsou úplně černé, prostě perfektní. 
Doufám, že se fotky budou líbit a těším se na další outfitový článek:) 


---


I went to take pictures on last Sunday. I chose a location close to Westminster. Basically between Big Ben and Buckingham Palace. There is like a road between houses, where max a few people come across. It is a very quiet place, and super simple when it comes to colours. Which I love and want to stick to exactly this type of places with this style. 
I decided to wear a basic black jumper and basic black trousers. But tried to put the outfit on a higher level with my new patterned blazer which I absolutely love! I got it in a preChristmas sale, so even better. And then my high black boots from Baťa which are kind of Dr. Martens style, but I love these much better as they are all black and just perfect! 
Hope you like it and looking forward another outfit article:) 

JUMPER - ZOOT 
TROUSERS - H&M 
BLAZER - H&M 
BOOTS - BAŤA 

















Žádné komentáře