Používá technologii služby Blogger.

Vyhledávání

BATA IN LONDON

Bata Shoes jsou ty nejlepší boty, které poslední dobou nosím pořád. Jsem doslova posledlá Chelsea botami,  to jsou prostě moje boty na podzim a jaro! Takže nemůže být překvapení, že jsem si vybrala další pár.



Když jsem napsala další pár Chelsea bot určitě jste si v jednom z přecházejících článků všimli, že jsem nedávno fotila už jedny Chelsea boty, avšak tyto jsou o něco vyšší. 
Nebyla jsem si popravdě jistá výškou těch předchozích, protože mi v nich jsou vidět kotníky a to na zimu není nejlepší a tak tu mám tyto, které na zimu vhodné jsou. 
Určitě se chystám nosit oboje, jelikož Chelsea boty jsou moje must have a jsou naprosto nejlepší, zvláště ty od Bati! 
Fotit jsem šla s Mary a na focení jsem vybrala místo u jednoho hotelu na Marble Arch, kde byl takový kávový stolek a přišlo mi, že fotím spíše v Paříži, než Lodnýně. 
Mimochodem v dalším článku budou k vidění boty také od Bati, které naprosto, ale naprosto zbožňuji, lepší zimní boty jsem neměla. 


---

When I said another pair you might have noticed I shot a pair of Chelsea boots in the article a few articles ago. These are a bit different in a way they are higher. 
I wasnt sure about the height of the previous one as my ancles are out in them. But these are a little bit higher, perfect for colder days. 
I am definitely planning to wear both pairs as Chelsea are the best and they are the best from Baťa! 
I went to shoot with Mary and I chose a table in front of one hotel at Marble Arch. It seems to me like it was taken in Paris to be fair haha. 
Btw in the next article there will be a pair of another Bata shoes I already have for a bit and I absolutely looove them, havent had a better pair of winter boots. 



















Žádné komentáře