Používá technologii služby Blogger.

Vyhledávání

BELLINY BCL

When you travel sometimes it is a struggle when and what to eat. We went to visit Belliny for a brunch and we were leaving soooo full, I couldnt even walk properly, and super happy. 



Už když jsme vstoupily dovnitř, hned se mi zalíbil interior restaurace, takový jungle style, všude zelená barva, zlaté doplňky, doopravdy se mi to líbilo. 
Dokonce jsem tak nějak měla i v hlavě promyšlené, co si objednám. Do Barcelony jsem jela se Stáňou a obě jsme si k pití objednaly Mimosu, tedy prosecco s pomerančovým džusem. K jídlu jsem si já vybrala burger s bramborami a jako takový dezert acai bowl, na kterou jsem se doopravdy těšila. Stáňa si zase objednala bagel s uzeným lososem a smažené banánové placky. 

Musím uznat, že už dlouho jsem nejedla lepší burger. A ta Acai bowl? Doopravdy nejlepší acai, co jsem kdy jedla. Bylo mi doopravdy líto, že už jsem plná z toho skvělého burgeru, jelikož jsem tu acai bowl doopravdy nemohla dojíst a tak jsem nechala granolu, která byla s tím. Doopravdy mi to chutnalo všechno, všechno hrozně dobře ochucené, prostě perfektní. A Stáňa z toho měla ten stejný pocit, potom jsme se tak půl hodiny jenom valily, jak plné jsme byly. Pokud někdy budete v Barceloně, určitě doporučuji! 


---

When we walked inside, the interior got us. Really nice, kind of jungle theme, green color, loved it. 
I probably even had in my head what I would like to order. To Barcelona I went with Stáňa and we both ordered a glass of Mimosa. I went for a burger and acai bowl as kind of a dessert and Stana chose a bagel with smoked salmon and fried banana cakes. 
And I really have to say, I havent had a better burger in a really long time and the acai bowl? OMG! The absolute best acai bowl I have ever eaten, I am not kidding. Was just soo delicious. Such a shame I was full from the burger already so I just didnt finish the yummy granola which came with it. I really enjoyed it as I loved everything so much, everything nicely flavored, just perfect. Stana had the exact same feeling as me and we both were just full. If you are ever in Barcelona def so soo worth of your visit. 

































Žádné komentáře