Používá technologii služby Blogger.

Vyhledávání

PANDAN LEAF

Vždy jsem milovala kuřecí nudle u nás z Hubaté Černošky v Sedlčanech. A až nedávno tady v Anglii jsme ochutnala Pad Thai (já vím, hrozné, že až nedávno). A totálně jsme se do toho jídla zamilovala a teď bych toto jídlo zkoušela nejraději všude. 



Nicméně v sobotu jsem šla Pad Thai ochutnat do restaurace Pandan Leaf, která se nachází v Crouch End v Londýně, tedy nedaleko místa kde bydlím. 
Společně s sebou jsem vzala Karinu, se kterou jsem předtím byla fotit (článek předtím). 
K pití jsem si dala jahodové mojito a Karin speciální Pandan Leaf koktejl s liči. Předkrm jsem si dávaly napůl a objednaly si vegetariánské předkrmy jelikož Karina nejí maso, ale to mi nevadilo. Daly jsem si zeleninové jarní závitky a pak vegetariánský talíř se zeleninou v těstíčku a jedním zeleninovým špízem. 
A konečně hlavní chod to nejlepší! PAD THAI!! Karina pak zvolila rýži se směsí s tofu. Já jsem se popravdě tak nacpala tím předkrmem, že jsme nudle snědla pouze z půlky, ale bylo to vynikající a rozhodně jsem to tam nechtěla nechat, tak jsem si to nechala zabalit domu a měla alespoň tak i luxusní večeři. 
Pandan Leaf děkuji za oběd a opět, pokud budete tady v okolí, rozhodně všemi deseti doporučuji!! 

--- 

However I tasted another Pad Thai on this Saturday at the restaurant called Pandan Leaf, located in Crouch End in London, near where I live. 
I took Karina with me, with whom I went to take some pics before (the article before this one). 
I had a strawberry mojito for a drink and Karin had a special Pandan Leaf lychee cocktail. We shared the starters and we ordered the vegetarian appetizers because of Karina does not eat meat and I didn´t mind at al. We orderd vegetable spring rolls and then a vegetarian plate which was basically vegetables fried in batter and one vegetable skewer. 
And finally the main course was literally the best! PAD THAI !! Karina  picked rice mixed with tofu for her main. I actually stuffed myself with the starter that I ate just half of my pad thai, but it was so delicious and I definitely didn't want to leave it there, so I took it away with me and had at least a luxury dinner. 
Thank you Pandan Leaf for my lunch again, and if you ever around Crouch End definitely go there I highly recommend it !! 



































Žádné komentáře