Používá technologii služby Blogger.

Vyhledávání

FRENCH TOAST AND PROSECCO AT FEGO

V sobotu jsem neměla úplně nejlepší den, byla jsem unavená, modelka mi zrušila focení asi 10 min před tím, co jsem se měly sejít, tak jsem si udělala hezčí den a šla jsem na snídani do Fega, a rázem byl můj den absolutně top!



Jak jsem zmínila, neměla jsem nejlepší ráno. 
Měla jsem mít ráno focení, které se ale nakonec zrušilo. Ale vstala jsem kvůli tomu brzy a už jsem byla ve městě, tak jsem se ani zpět do postele vrátit nemohla. Nebudu lhát, trochu jsem i na jednu stranu chtěla aby se to zrušilo, možná jsem si to přivolala, jelikož jsem byla tak neskutečně unavená, že jsem si chtěla jen udělat hezčí ráno a dojít na snídani, a tak jsem taky šla a to do Fega! 
Tam jsem si hned objednala kafe latte a prosecco a už to mi hned udělalo lepší den! 
Dříve jsem i říkala, že jsme spíše na sladké snídaně, a tak jsem byla na rozpacích, co si dát. Jestli acai bowl, jogurt s granolou, palačinky. Ale nakonec jsem sáhla po french toastu, jelikož jsem ho předtím nikdy ještě neměla a tak jsem to prostě musela ochutnat! 
Vždy jsem si myslela, že je to hrozně sladké. Taky to byl french toast s nutellou a mascarpone, ale i tak to nebylo tak sladké, jak jsem předpokládala. Už když to přinesli na stůl, ta porce byla obří, jakože fakt obří. A tak není ani žádné překvapení, že jsem kousek nedojedla. Ale byl to naprosto naprosto nejlepší french toast, zlepšilo mi to celý den a určitě ho si zase někdy musím dát! 



---


As I said, didnt have the best morning. 
I was supposed to have a photoshooting, but it was cancelled at the last moment, but I woke up so early because of that and was already out. But if I have to be honest, I have to say I wished the canellection for a bit as I just wanted to chill and have a good morning instead of another work. 
So I went to Fego and ordered a glass of prosecco and cafe latte which already made my day. 
And as I mentioned before I prefer sweet breakfast and I wasnt sure what to get, if acai bowl, yoghurt with granola, pancakes... But I have never never tried french toast so I was like, I need to try it out! 
I always thought it is super sweet. It was a french toast with nutella and mascaropne, but I dont know why, It was that sweet how I thought. 
As they brought it on my table, it was massive! Super big portion so not a surprise that I left a few mouthfuls, but honestly, it was the best best best I could wish for that morning. Made my day and definitely have to have it again one time! 

























Žádné komentáře