Používá technologii služby Blogger.

Vyhledávání

FISH! BOROUGH MARKET

To by bylo, abych byla v Londýně a neochutnala klasický FISH AND CHIPS! 


V Londýně jsem po několikráté, a vlastně až před 14 dni jsem ochutnala pravé Fish and chips, a kde jinde, než ve FISH! Na Borough Market. Na barter jsem opět vzala Domču, to je takovej můj parťák tady, nejen na spolupráce. Ten den byl zrovna i onen trh, a tak jsme se nejdřív pokochaly a říkaly, co všechno bychom snědly, a pak se pořádně v restauraci nacpaly. 

Obě jsme zvolily tresku, jen jiného druhu. Já klasicky volila červené víno a Dominika limonádu. Ten víkend bylo zrovna hodně větrno, a tak jsme si tam hezky poseděly, a užívaly i ten skvělej interiér, co restaurace má:). A Fish and Chips? Naprosto skvělý! Doporučuji. 


--- 

I have been to London for several times, and I tried real Fish and Chips actually 14 days ago, and where else than at FISH! at Borough Market. 
I took Domča on this barter again, as she is kind of my buddy here, not only for collaboration. That day there was also the market, so we first went through and said what all we would like to eat haha and then had the amazing food at the restaurant. 
We both chose cod, just a different kind. I classically chose a red wine and Dominica a lemonade. That weekend was very windy, so we sat there for longer and enjoyed the great interior that the restaurant has :). And Fish And Chips? Absolutely great! Recommened. 


https://www.fishboroughmarket.com/





























Žádné komentáře