Používá technologii služby Blogger.

Vyhledávání

FILA SHOES

V tomhle článku o žádnou spolupráci nejde (bohužel), jelikož spolupráci s Filou, nebo alespoň samotným footlockerem, bych brala hned, haha:). Každopádně na boty Fila jsem se koukala už od začátku prázdnin a teď jedny konečně mám! 



Tak jsem psala, na botky Fila jsem koukala už od začátku prázdnin. Koukala jsem sice na více typů, ne jen konkrétně na ten, který teď vlastním, a měla jsem v plánu, že si je pořídím v Anglii, kde jsem přes celé prázdniny byla. Původně byl můj plán koupit si je na letišti, jelikož do kufru se mi ani nic nevešlo a koupit si je tam, beru si je do letadla jako duty free, plus většinou je to i na letišti levnější, co si budeme... Každopádně na mé zpáteční cestě z Londýna do Prahy na letišti Luton, odkud jsem letěla, žádné bílé Fily neměly ( jo a cena byla taky úplně stejná, jako v kamenných obchodech a na internetu). 
Po českém internetu jsem ani nijak nepátrala. Jednou jsem jen tak rychlově koukla a co jsem koukala, byly vyprodané. Nicméně, v polovině října jsem jela na výlet do Francie, a když jsem druhý den procházela celou Champs Elysées, narazlia jsem na footlocker a řekla si, že se kouknu, jestli je vůbec mají. No a asi už je vám jasné, že jsem si je právě tam, ve Francii na Chaps Elysées, koupila. 
Přiznám se, že dnes jsem botky měla na sobě poprvé, ale bože...MILUJU JE!!! A kdo by je nemiloval.. Vyfotila mě dneska rychlově mamka, tak snad se budou fotky a samotný outfit líbit. 
PS: Sáčko a kalhoty jsou také nové:P  














Žádné komentáře