Používá technologii služby Blogger.

Vyhledávání

DENIM JACKET

V neděli 6.8. 2017, jsem měla opět day off a tak jsem se vydala na trochu delší procházku, než obvykle zvládám přes týden. 




Na procházku jsem vyrazila už dopoledne před 10 a směřovala jsem do Notting Hillu (všem asi známý). Notting Hill jsem měla asi 30 min cesty pěšky (3km), takže paráda. Nejdříve jsem ale došla do Ladbroke Grove, kde jsem prošla ulicí s trhy, která vedla až do Notting Hillu. Outfit jsem měla v úmyslu vyfotit právě v Notting Hillu, ale ještě předtím, než jsem jej začala fotit, vydala jsem se na okraj Hyde Parku, což bylo tak 10 min cesty, kde se nachází Kensington Palace s krásnou White Garden, která byla navržena na památku princezny Diany. V parku jsem si rovněž udělala obědovou přestávku a snědla skvělý salát, který si vzala s sebou.  
Pak už jsem se zase vracela tou samou cestou zpět, jen s jednou myšlenkou v hlavě – vyfotit outfit. Popravdě to ani není nic moc outfit, nebrala jsem si sem žádná módní věci, kabelky, atd. Nepotřebuji to tady, ale prostě jsem si řekla, proč nevyfotit další a zabavit se tím, haha. 
Každopádně outfit je hodně pohodový, tenisky, šaty (rádoby delší tričko) a džínová bunda. No..co k tomu dál říci, snad se fotky a outfit budou líbit. Dejte vědět :) 
















Žádné komentáře