Používá technologii služby Blogger.

Vyhledávání

POLLENCA & PALMA

Poslední článek z Mallorcy, slibuju!


A tím, že poslední, musí být o Pollence a Palmě. Proč tyto dvě? V Pollence, konkrétně tedy v Portu de Pollenca jsme celou dobu bydleli. V článku najdete tedy jak fotky z procházení se po městečku (není tak velké a vlastně kromě hezkých uliček, kostela a pláže není úplně co), tak tady najdete i fotky z Mirador de El Colomer, což je vyhlídka právě mezi Port de Polleca a pláží Formentor, kam jsme se jeden den vydali mrknout a dát rychlou koupačku.

Bylo tam teda lidí požehnaně a když jsme se vraceli, dokonce při výjezdu z Pollency zavřeli závoru a auta nepouštěli, jelikož Formentor je mrtvej bod, dál už nedojedete, a tak hlásili, že už je tam plno a zkrátka nepustili.

Nicméně vyhlídka naprosto krásná a i cestou na pláž to byl zážitek koukat na ty skály, naprosto malebný a fakt jak dělaný na fotky. 

Co ještě nesmím zapomenout je, že v Pollence na jedné z večeří jsem konečně ochutnala Paellu s mořskými plody. Upřímně mořské plody tolik nejím, miluju kalamáry, krevety taky sním, ale úplně je nevyhledávám. A konečně jsem měla šanci ochutnat Paellu! Nebylo to nějak top top, ale musím říct, že dobré to bylo. Taky jsem vám sem dala outfit z posledního randčíka/večeře, kdy jsem tyhle šaty i dostala od přítele právě někdy na nějaký večer, až půjdeme ven. Normálně bych je nevzala, ale v Pollence, kde mě nikdo nezná, klidně! Jsou fakt božský.

No a nakonec Palma, kterou jsme navštívili v den odletu. Jsem taková, že mi nevadí chodit i když je horko, chci fotit a poznávat, ale tady ten poslední den bylo tak vedro, byli jsme úplně promočení, že jsme se na 30 min prošli a pak asi na 4 hodiny zakempili v hospodě, dali si jídlo, pivo a sangrii a bylo nám přijatelně, ale neskutečný vedro pořád a pořád. 

Každopádně Mallorca je fakt nádherná, stojí za to a já doufám, že se tam budu moci ještě někdy podívat.








































































 

Žádné komentáře