Používá technologii služby Blogger.

Vyhledávání

PHOTOSHOOT W/ MÍŠA

S Míšou se známe už dlouho, vlastně ze střední školy, a už déle jsme spolu mluvily, že bychom šly fotit, až jsme konečně vyrazily!



Tady to asi úplně nijak okecávat nebudu, haha. 

Potřebuji se trochu zase rozfotit, takže modelky jsou vítané (kdybyste někdo chtěl fotit, napište, budu ráda). Takže Míše jsem se ozvala sama, ale jak jsem říkala, mluvily jsme o tom dlouho, jen já to trochu víc popostrčila. A tím, že Míša taky pracuje v Praze, sešly jsme se na rychlý focení po práci a paráda. Posedět jsem bohužel nemohla, protože jsem potřebovala jít domu pracovat, ale příště vínko rozhodně dáme. 

Jinak Míša modelka není, ale myslím, že by z fleku být mohla, co myslíte?:)


---


I probably won't say much about this photoshoot, haha. 

As I need to start to shoot again I definitely welcome an every model as I just want to get better in my shooting and to get my portfolio bigger. But as I have already mentioned I messaged Míša as we were talking about taking pics together and I had time, so I wanted to manage the shooting. Míša also works in Prague so it was easy to agree on a date and time as we went after our work for a quick shoot. Normally we would had gone out, but I had to go to do some work so next time we definitely will!

Also, Míša is not a model, but she definitely could be, what do you think?!





































Žádné komentáře