Používá technologii služby Blogger.

Vyhledávání

SOURCED MARKET

Jakmile mi někdo nabídne spolupráci spojenou s jídlem, tak rozhodně neodmítám. Jídlo miluju, miluju vyzkoušet tak něco nového protože sama na to mnohdy nemám odvahu.



Sourced market je spíš místo na kávu a pečivo, nebo víno spolu s mísou salámů a sýrů. Sednout si, dát si pohodu s nějakým druhým člověkem a vychutnat si něco dobrého. Určitě to není klasická restaurace, kde si dáte jídlo. Ale i tak tam můžete najít něco většího než pečivo a to v podobě salátů třeba, který jsem si dala i já. 
A to konkrétně kuřecí maso s quinou (kterou naprosto zbožňuji), máslovou dýní, kadeřávkem a brusinkami. Klasicky víno, ale musela jsem si dát i kafe latte a rozinkového šneka, jelikož to prostředí naprosto svádí si vychutnat výbornou kávu a "zákusek". 
Prostředí bylo právě to, co se mi šíleně líbilo, seděla jsem u okna, výhled hezky na ulici a vychutnávala sobotní oběd. Personál opět moc fajn, všichni milí a hned má člověk pak hezčí den. 
Určitě doporučuji a doufám, že tam ještě někdy zavítám:) 


--- 

Sourced market is rather a place for coffee and pastry, or wine with a plate of salami and cheese. Sit down, relax with another person and enjoy something good. Certainly it is not a classic restaurant where you can eat a normal meal. But even there you can find something bigger than pastries in the form of salads, which I also had. 
Namely I had chicken with quinoa (which I love), butternut squash and cranberries. Classically wine as well, but I had to order coffee latte and raisin snail, because the environment just says have enjoy a cup of coffee and some dessert. 
The interior was just what I liked so much, I sat by the window, having a street view and enjoying Saturday lunch. Staff was also very nice, everyone super friendly and that is exactly what makes your day even much nicer. 
I definitely recommend his place and hope that I will visit it again :) 































Žádné komentáře